Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă de Steven Gerrard, managerul lui Rangers, în ciuda importanței uriașe a duelului de pe Celtic Park. În locul internaționalului român a fost introdus Brandon Barker, pentru ca în minutul 62 să fie schimbat cu Ryan Jack.
La finalul partidei, Gerrard a explicat cum a ales primul "11" pentru derby-ul orașului Glasgow.
Legendarul căpitan al lui Liverpool s-a bazat pe linia de mijloc folosită în playoff-ul Europa League, împotriva lui Galatasaray, formată din Davis, Kamara și Arfield.
Fotbal
#VOCE Fierbintele aer al iluziei
ACUM 16 MINUTE
"Am avut o dilemă când am fost nevoit să alcătuiesc echipa pentru meciul de astăzi. Hagi merita să joace, Ryan Jack merita să joace de la început, dar această linie de mijloc (n.r. - Davis, Kamara, Arfield) s-a descurcat foarte bine împotriva lui Galatasaray și m-am gândit că partida de astăzi va semăna foarte mult cu acel meci.
Sunt mulțumit cu prestația mijlocașilor care au evoluat astăzi. Știam că venim aici să-i reprezentăm pe fanii noștri și sunt convins că i-am făcut fericiți. Știm cât de mult înseamnă un asemenea succes pentru toată lumea.", a spus Steven Gerrard, la conferința de presă.

Rangers, victorie uriașă pe terenul lui Celtic, în derby-ul "Old Firm"

Rangers nu i-a dat vreo șansă lui Celtic în meciul de astăzi. Goldson a deschis scorul în minutul 9, după o pasă a lui Tavernier. Goldson și-a trecut în cont "dubla" în minutul 54, stabilind scorul final.
Celtic a suferit pe faza ofensivă, reușind să expedieze un singur șut spre poarta formației lui Gerrard și nici acela n-a fost cadrat.
Prin această victorie, Rangers își consolidează prima poziție în clasament, având un avans de 4 puncte față de Celtic, care are însă un meci mai puțin disputat.
La mijlocul săptămânii viitoare, cele 2 echipe vor debuta și în Europa League. Rangers va juca în deplasare cu Standard Liege, în timp ce Celtic va primi vizita celor de la AC Milan.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
ACUM 22 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Primul antrenor care a demisionat, după eliminarea de la Mondial: "Sunt responsabil de acest eșec"
ACUM 27 MINUTE