Ianis Hagi a reușit un meci excelent, demonstrând încă o dată că Rangers n-a greșit când l-a cumpărat definitiv. Internaționalul român a contribuit la primul gol al trupei lui Steven Gerrard, înscris de Roofe în minutul 24.
Kamara a dublat avantajul lui Rangers 7 minute mai târziu, iar Hagi Jr. a stabilit scorul final în debutul reprizei a doua. Ianis l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut puternic la colțul scurt, din interiorul careului.
A fost al 9-lea gol la care a contribuit Ianis în sezonul curent din Scoția: 2 goluri și 7 pase decisive.
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toții laureații serii
PESTE 8 MINUTE
Prestația promițătoare de aseară a venit la numai câteva zile după partida cu Motherwell, în care Ianis a fost introdus în repriza a doua și a arătat poftă uriașă de joc. Acest lucru l-a convins pe Gerrard să-l titularizeze în duelul cu St. Johnstone, iar mijlocașul de 22 de ani a profitat din plin de șansa primită.

Steven Gerrard l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce mijlocașul român a reușit un meci excelent pentru Rangers

Ianis a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Rangers, lucru care l-a impresionat pe managerul scoțienilor. La finalul partidei, Gerrard a avut numai cuvinte de laudă despre Hagi Jr. și a scos în evidență capacitatea lui minunată de a crea ocazii de gol pentru echipa sa:
"Ca să fiu corect față de Ianis, lucrul pe care îl face pentru noi este că reușește să-și creeze ocazii, nu se teme să fie îndrăzneț cu pasele pe care le dă și șuturile sale. Îmi place asta! Ne-am câștigat punctele, însă atacantul nostru trebuie să înceapă să vadă ocaziile pe care le creează el. Trebuie să reacționeze mai repede.
A fost incredibil cu Motherwell. A intrat și a schimbat complet jocul, a arătat calitate și multă inteligență în joc. Din nou, a fost o prestație solidă pentru el. Am observat că a obosit puțin, trebuie să monitorizăm acest lucru zilele următoare deoarece începuse să se încurce puțin... dar este de înțeles", a declarat Steven Gerrard, la coferința de presă.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Fotbal
Fiecare vot a contat. Diferența dintre Messi și Lewandowski în lupta pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 26 MINUTE
Liga
Primele reacții ale lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur!
ACUM 42 MINUTE