Ianis Hagi are un început de carieră la Glasgow Rangers excelent. După ce a marcat golul victoriei în partida cu Hibernian de miercuri seară, Ianis a avut o nouă prestație foarte bună în partida din Cupa Scoției cu Hamilton, câștigată de Rangers cu 4-1.
Internaționalul nostru a ajuns în Scoția sub formă de împrumut de la Genk, Steven Gerrard fiind cel care a insistat pentru această mutare. Pariul tehnicianului pare unul câștigător, Ianis încântănd cu tehnica, viziunea și talentul său.
Gerrard, încântat de talentul lui Ianis Hagi
Fotbal
Șansele ca Ianis Hagi să revină la echipa națională. Ce spune Gică despre accidentarea fiului său
27/09/2022 LA 10:36
Un lucru i-a impresionat pe scoțieni mai mult decât orice: faptul că Ianis lovește la fel de bine mingea cu ambele piciorare. Gerrard e încântat că are un asemenea jucător sub comandă și a explicat cât de greu e pentru orice fotbalist să ajungă la o asemenea abilitate.
"Are două tunuri în picioare, pentru că așa a crescut. Nu știu dacă i se datorează tatălui său sau unuia dintre antrenorii lui sau dacă Ianis însuși a căutat acest lucru. E excelent că, la vârsta lui, are ambele picioare atât de puternice si precise.
Îmi amintesc că eu exersam cu stângul încă de când aveam patru sau cinci ani, iar piciorul meu stâng nici nu se apropie de acuratețea lui. Mă întreb când a început el?! Și a insistat! Oamenii care îl privesc în premieră nu sunt siguri care picior e mai tare. Se simte în largul lui și cu stângul și cu dreptul", a spus Steven Gerrard.
Ianis Hagi va avea o nouă ocazie să strălucească în tricoul lui Rangers miercuri seară. Formația sa se deplasează la Kilmarnock, pentru partida din etapa a 26-a. Echipa lui Gerrard e pe doi, la 7 puncte în spatele marii rivale, Celtic, dar Rangers are un meci mai puțin disputat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31