Există o celulă de criză la FIFA, formată din specialiștii forului care guvernează fotbalul și reprezentanții FifPro. Asociația Fotbaliștilor Profesioniști încercă să găseascp soluții pentru eventualitatea prelungirii campionatelor peste data scadentă a contractelor. Fifpri își dorește ca acelti fotbaliști să iabă libertatea de a pleca și a nu fi obligați să continue, deși contractul expiră la 30 iunie.
https://i.eurosport.com/2020/03/03/2788582.jpg

Atenție la prelungiri de contracte

Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 3 ORE
Asta înseamnă că jucători ca David Silva, Willian sau Vertonghen, dar și fotbaliști împrumutați ca Ianis Hagi sau Ighalo să nu poată fi trași la răspundere din punct de vedere legal dacă își fac bagajele pe 30 iunie.
Mai mulți agenți de jucători și-au sfătuit clienții să nu semneze prelungiri temporare de contract, așa cum își doresc cluburile sau dacă le semnează să se asigure că vor primi asigurări de accidentare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 14 ORE
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38