Internaționalul nostru a fost marele pariu al lui Stevie G, care l-a urmărit pentru prima oară în timpul Campionatului European U21, din 2019, când România a ajuns până în faza semifinalelor.
Mulți se temeau că Ianis nu va face față într-un campionat bazat pe forță, însă de la primele meciuri în tricoul lui Rangers decarul a impresionat. Dacă va continua să aibă aceleași evoluții, cu sigurnață scoțienii le vor plăti celor de la Genk 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.
Impresionant e faptul că Ianis Hagi l-a cucerit pe fostul jucător legendar al lui Liverpool mai ales prin modul în care se comportă în afara terenului. În ciuda faptului că e încă foarte tânăr, jucătorul nostru arată o preocupare incredibilă pentru analiza video, pentru înmagazinarea a cât mai multe date care să îl ajute să se adapteze și să își îmbunătățească jocul. A spus-o chiar Gerrard, într-un interviu pentru presa din Scoția.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
"E un puști inteligent și engleza lui e solidă. Prima mea discuție cu el a fost diferită față de cele pe care le am cu jucătorii normali. Insistă să-mi pună întrebări, să afle cum jucăm și unde credem că s-ar potrivi mai bine pe teren. De când a venit, a stat mult în camera analistului. Vrea să se adapteze cât mai repede și să se obisnuiască aici. Vrea să învețe despre echipele și fotbaliștii adverși. Îi place să descopere jocul. Ne-a impresionat și pe teren, și în afara lui", a spus Gerrard în presa scoțiană.
Ianis Hagi va avea o nouă ocazie să strălucească în tricoul lui Rangers miercuri seară. Formația sa se deplasează la Kilmarnock, pentru partida din etapa a 26-a. Echipa lui Gerrard e pe doi, la 7 puncte în spatele marii rivale, Celtic, dar Rangers are un meci mai puțin disputat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23