Rangers a câștigat ieri derby-ul cu Celtic, scor 4-1. Ianis a intrat pe teren în ultimele minute ale meciului pentru echipa lui Gerrard, dar a reușit să ofere o pasă de gol în cele câteva minute în care a fost prezent pe gazon. Roofe a deschis scorul pentru echipa lui Gerrard în minutul 26, același minut în care McGregor a fost eliminat la oaspeți. În zece oameni, Celtic a egalat prin Edouard, în minutul 30. La pauza, Rangers a intrat cu avantaj pe tabelă după reușita lui Morelos din minutul 33.
Reveniți pe teren de la vestiare, băieții lui Gerrard au înscris prin Roofe (57) și Defoe (90+4), obținând o nouă victorie pentru Rangers. Înaintea meciului în care Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve, Kris Boyd, fostul mare atacant al lui Rangers, în prezent editorialist la The Scottish Sun, a precizat că patru dintre cei mai importanți jucători ai lui Steven Gerrard, inclusiv Ianis Hagi, vor pleca la finalul acestei stagiuni.

Ianis Hagi, la ultimul derby Rangers – Celtic? Ce spune o legendă a clubului de pe Ibrox Stadium

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
IERI LA 10:16
Fostul internațional scoțian, cu două titluri cucerite alături de Rangers, crede că Ianis a obosit să nu fie luat în considerare meci de meci în echipa lui Steven Gerrard, iar în vară va căuta o echipă la care să evolueze constant: "Cred că Alfredo Morelos va fi la ultimul său Old Firm. Din motive diferite, la fel se poate întâmpla și pentru Glen Kamara, Kemar Roofe și Ianis Hagi. E o șansă mare ca acești jucători să plece de la Rangers la finalul sezonului.
În cazul lui Morelos au apărut multiple posibile destinații încă de când a venit, deci n-ar fi o surpriză dacă ar fi lăsat să plece. Kamara negociază de câteva luni prelungirea și încă nu s-a ajuns la un acord. În cazurile lui Roofe, Hagi și Arfield, vorbim despre niște jucători care au ajutat mereu echipa, dar nu au fost titulari obișnuiți și poate că se gândesc că a venit momentul să găsească cluburi noi.
Toți sunt în acel moment al carierei în care își doresc să joace mai mult. (...) Nu cred că și-ar fi dorit neapărat să plece dacă erau folosiți în mod constant, dar mă întreb câtă răbdare mai pot avea. Poate că au decis că e momentul de o nouă provocare, după ce au câștigat titlul, iar nimeni nu i-ar putea blama", a scris Kris Boyd, pentru sursa citată.
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00
Scottish Premiership
În schimbul cărei sume va fi lăsat Ianis Hagi să plece de la Rangers: "Doar așa îl vor vinde!"
13/10/2021 LA 15:07