Rangers a câștigat ieri derby-ul cu Celtic, scor 4-1. Ianis a intrat pe teren în ultimele minute ale meciului pentru echipa lui Gerrard, dar a reușit să ofere o pasă de gol în cele câteva minute în care a fost prezent pe gazon. Roofe a deschis scorul pentru echipa lui Gerrard în minutul 26, același minut în care McGregor a fost eliminat la oaspeți. În zece oameni, Celtic a egalat prin Edouard, în minutul 30. La pauza, Rangers a intrat cu avantaj pe tabelă după reușita lui Morelos din minutul 33.
Reveniți pe teren de la vestiare, băieții lui Gerrard au înscris prin Roofe (57) și Defoe (90+4), obținând o nouă victorie pentru Rangers. Înaintea meciului în care Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve, Kris Boyd, fostul mare atacant al lui Rangers, în prezent editorialist la The Scottish Sun, a precizat că patru dintre cei mai importanți jucători ai lui Steven Gerrard, inclusiv Ianis Hagi, vor pleca la finalul acestei stagiuni.

Ianis Hagi, la ultimul derby Rangers – Celtic? Ce spune o legendă a clubului de pe Ibrox Stadium

Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
ACUM 19 ORE
Fostul internațional scoțian, cu două titluri cucerite alături de Rangers, crede că Ianis a obosit să nu fie luat în considerare meci de meci în echipa lui Steven Gerrard, iar în vară va căuta o echipă la care să evolueze constant: "Cred că Alfredo Morelos va fi la ultimul său Old Firm. Din motive diferite, la fel se poate întâmpla și pentru Glen Kamara, Kemar Roofe și Ianis Hagi. E o șansă mare ca acești jucători să plece de la Rangers la finalul sezonului.
În cazul lui Morelos au apărut multiple posibile destinații încă de când a venit, deci n-ar fi o surpriză dacă ar fi lăsat să plece. Kamara negociază de câteva luni prelungirea și încă nu s-a ajuns la un acord. În cazurile lui Roofe, Hagi și Arfield, vorbim despre niște jucători care au ajutat mereu echipa, dar nu au fost titulari obișnuiți și poate că se gândesc că a venit momentul să găsească cluburi noi.
Toți sunt în acel moment al carierei în care își doresc să joace mai mult. (...) Nu cred că și-ar fi dorit neapărat să plece dacă erau folosiți în mod constant, dar mă întreb câtă răbdare mai pot avea. Poate că au decis că e momentul de o nouă provocare, după ce au câștigat titlul, iar nimeni nu i-ar putea blama", a scris Kris Boyd, pentru sursa citată.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33