După ce campionatul Scoției a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, clubul Rangers, antrenat de Steven Gerrard, a autorizat în mod oficial ca toți jucătorii străini de la echipă să revină în țările de proveniență pe durata situației imposibile create de pandemia de coronavirus.
''Jucătorii originari din ţări din afara Regatului Unit au fost autorizaţi să revină în ţările lor, dar vor urma un program strict, inclusiv pe plan dietetic'', a precizat clubul într-un comunicat, menționând că decizia de a părăsi Scoția le aparține în totalitate fotbaliștilor legitimați la Rangers.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
''Unii jucători au decis să nu plece şi să rămână la Glasgow'', a precizat clubul în același comunicat de presă, însă fără a preciza care sunt aceştia, în condiţiile în care deplasările în străinătate sunt în general destul de complicate în acest moment, din cauza măsurilor legate de limitarea răspândirii virusului. Pe de altă parte, antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, va face naveta între Glasgow şi Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16