Ianis Hagi a reușit un meci perfect pe Ibrox Stadium și a adus victoria pentru Rangers cu un gol superb, în minutul 52. Mijlocașul român a sprintat cu mingea la picior din banda dreaptă de-a lungul careului și a finalizat cu un șut minunat de la 16 metri, cu stângul, lângă bară.
A fost cel de-al 5-lea gol marcat de Hagi Jr. în actualul sezon, în toate competițiile.
Cupa Mondială FIFA
FIFA pregătește suspendări record pentru "capii răscoalei" din echipa Uruguayului. E și o veste bună
ACUM 15 MINUTE
De notat că Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a ajuns la 100 de victorii pe banca formației din Glasgow.
Grație victoriei din această seară, Rangers mai are nevoie de numai 17 puncte pentru a-și asigura matematic titlul de campioană a Scoției. După 27 de etape, trupa lui Gerrard se află pe primul loc, la 23 de puncte deasupra urmăritoarei Celtic.

Ianis Hagi, lăudat de BBC după ce a marcat golul victoriei pentru Rangers, în meciul cu St. Johnstone

Prestația fantastică a lui Ianis Hagi i-a impresionat inclusiv pe jurnaliștii BBC. Celebra publicație l-a numit pe român "omul meciului", grație acțiunii sale geniale din debutul reprizei a doua:
"Ianis Hagi, omul meciului. Victoria lui Rangers a venit ca urmare a unui moment de strălucire al lui Hagi. Ianis a intrat în posesie în banda dreaptă, a trecut de zidul fundașilor lui St. Johnstone și a trimis balonul în colțul porții", au scris cei de la BBC.
"De această dată, a fost momentul lui Hagi să strălucească. Șutul său minunat a rezolvat problema, iar Rangers s-a apropiat la 6 victorii de asigurarea titlului de campioană a Scoției", a mai notat BBC.

Nota primită de Ianis Hagi, după ce a înscris golul victoriei pentru Rangers

Publicația The Scottish Sun i-a acordat cea mai mare notă lui Ianis Hagi (8), la egalitate cu portarul lui Rangers, McGregor.
  • RANGERS: McGregor 8, Tavernier 7, Helander 6, Goldson 7, Barisic 6, Jack 7, Davis 7, Hagi 8 (Kamara 81, 3), Kent 6, Aribo 7, Roofe 5 (Itten 66, 3).
  • ST JOHNSTONE: Clark 6, Brown 6 (Rooney 66, 2), Kerr 6, McCart 7, Gordon 6, Tanser 5, Bryson 6, Conway 7 (Melamed 81, 2), Davidson 4 (Craig 36, 5), McCann 6, May 5 (Kane 66, 3).
Gary McAllister, antrenorul secund al lui Rangers, s-a arătat bucuros de prestația lui Ianis:
"Îmi place curajul din jocul său. Îi place să se implice, să șuteze, să paseze", a spus Gary McAllister, la finalul partidei de pe Ibrox.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo și-a explicat răbufnirea din momentul schimbării contra Coreei de Sud
ACUM 32 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Comentatorul turc de la Maroc - Canada, scos din emisie, după ce a folosit un "cuvânt interzis"
ACUM O ORĂ