Ianis Hagi a fost prezentat oficial astăzi la Glasgow Rangers astăzi, unde s-a întâlnit în premieră cu noul său tehnician, Steven Gerrard.
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Transferul lui Ianis a intrat și în atenția presei internaționale, la puțin timp după ce mijlocașul român a ajuns la Glasgow pentru a finaliza mutarea. Jurnaliștii BBC l-au descris pe Ianis ca fiul unei mari legende a fotbalului românesc: Gică Hagi, care a impresionat la cele două cluburi gigantice din Spania, Barcelona și Real Madrid.
"Ianis este fiul de 21 de ani al lui Gică Hagi, fostul mare jucător al Barcelonei și al lui Real Madrid, cunoscut drept cel mai bun fotbalist din istoria României. Antrenorul Steven Gerrard a fost ocupat să-și definitiveze echipa în această lună. Ianis Hagi a venit în Scoția joi pentru a concretiza transferul care va avea loc vineri.", au scris cei de la BBC.
La noua sa echipă, Ianis va purta tricoul cu numărul 7.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766284.jpg

Ianis Hagi, lăudat de presa internațională

Într-o discuție la podcast-ul BBC, jurnaliștii englezi au avut numai cuvinte de laudă despre Ianis, pe care îl consideră unul dintre tinerii cu calitate din Europa:
"Este un jucător fantastic, în stilul lui Antonio Cassano și Paul Cascoigne. În ziua de azi, sunt din în ce mai puțini jucători cu calitatea lui Ianis. A avut o aventură la Fiorentina, unde n-a reușit să se impună.
A fost prea devreme pentru el să plece în Serie A. Dar, trebuie să recunoaștem, este foarte talentat. Se descurcă excelent cu ambele picioare, execută foarte bine cornerele și loviturile libere.", au spus jurnaliștii BBC într-un podcast.
La sosirea pe aeroportul din Glasgow, Ianis Hagi a avut puține cuvinte pentru presă. ”Sunt fericit, sunt fericit!”, le-a transmis el jurnaliștilor, continuându-și apoi drumul. Ianis va efectua vizita medicală astăzi, iar apoi va semna contractul cu echipa din Scoția.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24