Mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Rangers, Ianis Hagi, a fost convocat la naționala de tineret, pentru meciul decisiv cu Danemarca U21. Cei doi selecționeri ai primelor reprezentative, Adrian Mutu, și Mirel Rădoi, s-au consultat înaintea meciurilor din luna noiembrie și au hotărât de comun acord ca Ianis Hagi să facă parte din lotul naționalei de tineret, iar Dennis Man, jucătorul lui FCSB și golgheterul Ligii 1, să meargă la naționala mare.
România U21 va avea peste o săptămână un meci extrem de important. Tricolorii mici întâlnesc Danemarca U21, marți, 17 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, într-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European de tineret. Înaintea partidei cu Danemarca, Adrian Mutu a declarat că moralul lui Ianis Hagi este afectat.

Ianis Hagi îl contrazice pe Adrian Mutu înaintea meciului decisiv cu Danemarca

Romanian Liga I
Adi Mutu, după înfrângerea Rapidului pe terenul Chindiei: "Am încercat să creez un șoc!"
IERI LA 20:56
În ciuda declarației lui Adrian Mutu, Ianis Hagi nu are de gând să-i dea dreptate selecționerul României U21. Hagi Jr. spune că este motivat și pregătit să dea totul pentru reprezentativa de tineret: "Fericit să fiu din nou aici, mândru să reprezint România și motivat să dau tot ce am mai bun.
Meciul cu Danemarca are o importanță uriașă pentru noi, ne dorim enorm să ne calificăm la EURO U21. Am mai fost la un turneu final cu naționala de tineret și am simțit acea energie unică a unei competiții importante. Suporterii naționalei merită să se bucure din nou. Hai, România!", a scris Ianis Hagi, pe pagina lui de Facebook.
Ianis Hagi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Adrian Mutu, la Buftea. Selecționerul a purtat o discuție separat cu Hagi Jr., însă speculațiile privind tensiunile au fost rapid eradicate, întrucât dialogul s-a încheiat cu zâmbete și de-o parte și de cealaltă, apoi fotbalistul s-a alăturat celorlalți jucători convocați la reprezentativa U21.
Romanian Liga I
Rapid a deraiat la Ploiești în meciul cu Chindia! Dâmbovițenii, la prima victorie în SuperLigă
IERI LA 20:08
Liga Națiunilor UEFA
Ilie Dumitrescu a desemnat cel mai bun jucător al României: "E singurul! Ceilalți n-au mișcat"
01/10/2022 LA 05:51