Ianis Hagi continuă să atragă interesul cluburilor uriașe din Europa. Ieri, în presa spaniolă s-a scris că Sevilla îl urmărește pe internaționalul român, care recent a marcat primul său gol în tricoul naționalei României.
"Sevilla nu renunță la ideea de a-l transfera pe Ianis Hagi, cel care a mai fost dorit în trecut de Monchi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi a avut evoluţii excelente în acest sezon în tricoul scoțienilor de la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard.", a notat publicația Fichajes.

Ianis Hagi, pe radarul lui Lazio: "Îl urmăresc atent!"

Cupa Mondială FIFA
Marcus Rashford își laudă antrenorul: "E o schimbare, o îmbunătățire clară!"
ACUM 2 MINUTE
La numai 24 de ore după anunțul răsunător venit din Spania, a apărut o nouă veste excelentă pentru Ianis. Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul Constanța - fostul club al lui Hagi Jr. - a declarat în presa din Italia că mijlocașul de 22 de ani se află și pe radarul lui Lazio.
"Din câte știu, interesul Sevillei pentru Ianis nu este nou. Ei îl urmăreau și înainte să ajungă la Rangers. Dar știu că și cei de la Lazio îl urmăresc atent și îl vor pe Ianis. Vom vedea în vară ce se va întâmpla și cum va arăta viitorul lui Ianis.", a spus Cristian Bivolaru, unul dintre oamenii de încredere ai lui Gheorghe Hagi, pentru Corriere dello Sport.
Nu este prima oară când Ianis Hagi este asociat cu un posibil transfer în Serie A, la Lazio. Potrivit presei din Peninsulă, directorul sportiv al clubului de pe Olimpico, Igli Tare, este un admirator al românului.
Ianis Hagi a fost transferat definitiv de la Genk la Rangers vara trecută, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. Internaționalul de 22 de ani a semnat un contract valabil până în 2024.
Ianis a contribuit la primul titlu de campioană cucerit de Rangers în Scoția, după o așteptare de 10 ani. În actuala stagiune, românul a marcat 7 goluri și a expediat 12 pase decisive, în 42 de apariții la formația pregătită de Steven Gerrard.
Fotbal
VIDEO | Haos în Rusia! Bătaie cruntă între jucători, la Zenit - Spartak! S-a lăsat cu 6 eliminări
ACUM 21 MINUTE
Fotbal
FC Brașov dă lovitura în Ghencea: victorie, 1-0 cu Steaua!
ACUM 44 MINUTE