Într-un interviu acordat Sky Sports, Stam a declarat că Ajax caută mereu jucători ”talentați și tineri” iar Ianis Hagi a fost unul dintre ei.
”Îmi amintesc că și în Olanda se discuta despre el. Ajax caută mereu jucători talentați și tineri. Au vrut să îl achiziționeze (pe Ianis Hagi)”, a declarat Stam.
Mark Hughes a vorbit și el despre Ianis: ”Dacă este măcar pe jumătate cât a fost tatăl lui de bun, o să fie o lovitură pentru Rangers. Va fi foarte interesant de urmărit cum va juca acolo. Dacă este atât de talentat, va face o impresie bună în Scoția”.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 25 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766270.jpg

Ianis Hagi, împrumutat la Rangers

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până la finalul sezonului, urmând ca echipa scoțiană să aibă clauză de cumpărare definitivă în valoare de 5 milioane de euro.
Dimitri De Conde, directorul sportiv al celor de la Genk, a recunoscut motivul pentru care Ianis a fost împrumutat la Rangers:
"Hagi nu a îndeplinit imediat rolul creativ pe care îl aveam în minte. Cu siguranță, cu toții ne-am fi dorit ca lucrurile să fiealtfel. Trebuie să se înțeleagă că nu este numai vina lui Ianis. El are un anumit statut în România datorită tatălui său și nu s-a mulțumit cu rolul de rezervă.
Înțeleg că nu i-a convenit să fie lăsat în afara lotului, dar nu puteam să-i garantăm că va juca mai mult și că o să ajungă titular. În acest caz, este mai bine să fii sincer și să-l lași să plece. E vorba de respect. Sper să prindă mai multe minute în Scoția.", a spus Dimitri De Conde, citat de Voetbal Belgie.
Glasgow Rangers este a 4-a echipă din cariera lui Ianis Hagi, după Viitorul, Fiorentina și Genk. La Genk, mijlocașul român a jucat în 19 meciuri, reușind să înscrie 3 goluri și să trimită 4 pase de gol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ