România s-a calificat la Euro U21 după remiza cu Danemarca, jocul rezultatelor ajutându-ne. Teoretic, înainte de meci era nevoie de un succes pentru a nu depinde de "indirecte", dar până la urmă și egalul a fost suficient pentru a treia participare din istorie la Campionatul European sub 21 de ani.
Mulți și-au legat toate speranțele de Ianis Hagi, care în ultima perioadă fusese convocat la naționala mare. Rezervă la Rangers, jucătorul de 22 de ani nu a adus plusul pe care îl așteptam pe faza ofensivă, însă Adi Mutu a ținut să precizeze că acesta a respectat "la milimetru" sarcinile trasate.
"Mie mi-a plăcut cum a jucat Ianis, el a făcut ceea ce i-am cerut eu, mai ales tactic. Eu i-am cerut să paseze, să țină mingea la final. Poate nu a făcut spectacol, dar eu sunt foarte mulțumit de el. Ianis face parte dintr-o echipă și și-a îndeplinit sarcinile foarte bine în această seară, sunt foarte mulțumit de el", a declarat Adi Mutu la conferința de presă.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM 28 MINUTE

Ianis Hagi, după România U21 - Danemarca U21 1-1: "Am scris istorie"

Deși a făcut parte din echipa care a scris istorie la Campionatul Euroean din 2019, când România a ieșit dintr-o grupă cu Anglia și Franța, calificându-se în semifinalele turneului final, Ianis vede și această performanță drept una specială. Lucru de înțeles, în contextul în care tricolorii nu mai dispun de jucătorii pe care s-a bazat Rădoi în campania precedentă.
Fiul "Regelui" s-a declarat mulțumit de modul în care România U21 a evoluat și a dezvăluit că toți băieții au avut încredere că pot întoarce rezultatul, la 0-1.
"Emoţii au fost şi de partea noastră, dar contează cum le gestionezi. Chiar dacă ne-au condus cu 1-0, meciul l-am condus noi. Ştiam că vom marca, egalul ne era bun. Suntem fericiţi, am făcut istorie. Nu s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să se califice la două turnee la rând. Am făcut din nou o ţară mândră.
Comparând cu campania trecută, vă daţi seama că ne este greu fără suporteri. Aşa cum e la teatru, îţi trebuie suporteri în tribună. Ştim că au fost lângă noi, chiar dacă uneori nu sunt rezultatele pe care şi le doresc. Şi pentru ei jucăm, să îi facem fericiţi", a declarat Ianis Hagi la PRO X.
Cupa Mondială FIFA
Caz de indisciplină la Cupa Mondială! Onana, exclus din lot înainte de Camerun-Serbia
ACUM O ORĂ
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
ACUM O ORĂ