Ianis Hagi s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling din optimile Cupei Scoției. Românul a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat, având acum în față o perioadă lungă de recuperare. Fotbalistul nu va mai evolua deloc în acest sezon competițional și va reveni pe teren în toamnă.
Giovanni Van Bronckhorst a spus că există posibilitatea ca românul să rateze inclusiv startul viitorului sezon. Totuși, la aproape două luni de la momentul accidentării, Ianis Hagi a declarat să se simte bine, mai ales mental, și se pregătește pentru revenire: "Sunt bine, mai ales din punct de vedere mental. Am ajuns într-o etapă bună. Am acceptat accidentarea, iar acum lucrez doar să îmi revin", a declarat Hagi la aniversarea a 150 de ani pentru Glasgow Rangers.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31

Ianis Hagi se gândește la revenirea pe teren la Rangers

Înainte de accidentare, Ianis Hagi a reușit câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Galatasaray.
CITEȘTE ȘI:
Jose Mourinho își dorește foarte tare să facă unele schimbări în echipa sa, iar unul dintre cei doriți la Roma este Ianis Hagi, jurnaliștii italieni comentând în decembrie 2021 posibilitatea ca românul să ajungă sub comanda antrenorului portughez.
Cei de la AS Roma Live anunțau la finalul anului trecut că erau șanse mari ca mijlocașul de 23 de ani să fie transferat chiar din această iarnă, vorbind și despre cel care i-ar putea lua locul la Rangers, dar și despre pretențiile financiare ale scoțienilor.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25