În ciuda faptului că prima ligă scoțiană își cunoaște deja campioana ultimului sezon (Celtic), vicecampioana Rangers Glasgow a revenit la antrenamente. Pe contul de Twitter al lui Rangers au apărut deja primele imagini de la sesiunea de pregătire de ieri, primul antrenament după trei luni de pauză.
Este și primul antrenament al lui Ianis Hagi ca jucător al lui Rangers, după ce a fost transferat de scoțieni în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro. În videoclipul de pe Twitter putem vedea cum jucătorii s-au antrenat individual, iar la sosirea la bază li s-a luat temperatura pentru a se asigura că nu prezintă vreun pericol pentru colectiv.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54

Ianis Hagi, cel mai bine plătit jucător de la Rangers

Transferat definitv de Rangers de la Genk, Ianis Hagi a devenit deja cel mai bine plătit jucător din echipa lui Steven Gerrard, după cum informează footballtransfertavern.com. În vârstă de 21 de ani, Ianis va primi în jur de 21.000 de euro pe săptămână, ceea ce depășește media salariilor pe care le primesc jucătorii de la Rangers (media e de 14.000 de euro pe săptămână). Chiar dacă sezonul din Scoția nu va mai fi reluat (din cauza pandemiei de coronavirus), Ianis Hagi va mai avea ocazia să joace pentru Rangers în actuala stagiune: scoțienii se vor duela cu Bayer Leverkusen în optimile Europa League.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23