În ciuda faptului că prima ligă scoțiană își cunoaște deja campioana ultimului sezon (Celtic), vicecampioana Rangers Glasgow a revenit la antrenamente. Pe contul de Twitter al lui Rangers au apărut deja primele imagini de la sesiunea de pregătire de ieri, primul antrenament după trei luni de pauză.
Este și primul antrenament al lui Ianis Hagi ca jucător al lui Rangers, după ce a fost transferat de scoțieni în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro. În videoclipul de pe Twitter putem vedea cum jucătorii s-au antrenat individual, iar la sosirea la bază li s-a luat temperatura pentru a se asigura că nu prezintă vreun pericol pentru colectiv.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31

Ianis Hagi, cel mai bine plătit jucător de la Rangers

Transferat definitv de Rangers de la Genk, Ianis Hagi a devenit deja cel mai bine plătit jucător din echipa lui Steven Gerrard, după cum informează footballtransfertavern.com. În vârstă de 21 de ani, Ianis va primi în jur de 21.000 de euro pe săptămână, ceea ce depășește media salariilor pe care le primesc jucătorii de la Rangers (media e de 14.000 de euro pe săptămână). Chiar dacă sezonul din Scoția nu va mai fi reluat (din cauza pandemiei de coronavirus), Ianis Hagi va mai avea ocazia să joace pentru Rangers în actuala stagiune: scoțienii se vor duela cu Bayer Leverkusen în optimile Europa League.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25