Rangers a făcut o partidă mai degrabă slabă împotriva formaţiei portugheze, dar Hagi Jr a fost o dată în plus la înălţime. Cel mai bun jucător al echipei în ultimele partide din campionat, internaţionalul nostru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi în Europa.
În minutul 67 al confruntării de pe Ibrox, Ianis a luat o acţiune pe cont propriu, în banda dreaptă, a pătruns spectaculos şi a tras sec, la colţul scurt. Mingea a ciupit bara înainte de a intra în poartă.
Reuşita românului a fost semnalul revirimentului pentru Rangers, care păstrează şanse mari de calificare în optimile competiţiei. Golul lui Ianis a venit la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce Fransergio a deschis scorul, iar Ruiz a dublat avantajul. Ulterior, la 10 minute după golul internaţionalului nostru, Aribo a egalat pentru gazde.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM O ORĂ
În minutul 82, Ianis şi-a desăvârşit opera pentru prima sa dublă din competiţie. Hagi Jr a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, şutul său a şters zidul şi l-a învins pe portar, care a fost păcălit de traiectorie.
Ianis Hagi a fost folosit încă o dată de Gerrard în banda dreaptă a atacului, deşi multe voci susţin că românul nu dă nici pe departe cel mai bun randament acolo. El nu are viteza necesară pentru un asemenea post, specialiştii considerând că are toate datele pentru a juca în centru, de unde îşi poate pune mult mai bine în valoare creativitatea. Totuşi, Stevie G poate aduce în apărarea sa prestaţia magnifică din această seară, românul având şanse mari să fie declarat jucătorul rundei în Europa League.
Reuşitele lui Hagi Jr au fost cu atât mai importante cu cât în tribunele stadionului Ibrox s-a aflat tatăl său. Ianis a marcat primul său gol în tricoul formaţiei la care e împrumutat de la Genk chiar de ziua de naştere a "Regelui", iar azi a arătat întregii Europe că e un demn urmaş al acestuia, bifând o dublă de răsunet.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 5 ORE