Jack Wilshere a rămas liber de contract luni, după 2 ani petrecuți la West Ham, în care a jucat foarte puțin din cauza accidentărilor. După ce ieri a primit o ofertă hazlie din partea echipei din orașul natal, care evoluează în liga a 7-a engleză, mijlocașul a primit astăzi și o veste serioasă.
Potrivit lui Nicolo Schira, jurnalist și expert în transferuri, Wilshere se află în discuții avansate cu Rangers, formația scoțiană pentru care joacă și internaționalul român Ianis Hagi.
"Jack Wilshere, fostul mijlocaș al lui Arsenal și West Ham, se află în negocieri avansate cu Rangers. Clubul scoțian îl poate transfera din postura de jucător liber de contract.", a anunțat Schira.
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM 31 MINUTE

Jack Wilshere negociază cu Rangers! Fostul star al lui Arsenal ar putea deveni coechipier cu Ianis Hagi

Transferul respectiv ar reprezenta un câștig de ambele părți. Pentru Rangers ar conta enorm să aibă la mijlocul terenului un jucător cu experiența lui Wilshere, care a adunat aproape 200 de meciuri în tricoul lui Arsenal, precum și 34 de selecții la naționala Angliei.
Mutarea ar putea fi considerată un succes și pentru Wilshere, ținând cont că Rangers este un club uriaș din Scoția, care se luptă la titlu și care va juca în grupele Europa League. Așadar, fostul jucător al lui Arsenal ar putea prinde din nou minute în cupele europene, lucru care i-a lipsit în ultimele sezoane. În grupa D din Europa League, Rangers va da piept cu Benfica, Standard Liege și Lech Poznan.
Pe Ibrox, Wilshere ar colabora cu Steven Gerrad, omul pe care l-a mai întâlnit atât din postura de coechipier la naționala Albionului, cât și ca rival în Premier League, în derby-urile dintre Arsenal și Liverpool.
Crescut la Arsenal, Jack Wilshere a fost promovat la prima echipă a "tunarilor" în 2010. Mijlocașul a petrecut 8 ani pe Emirates, reușind să cucerească 3 trofee. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Bolton și Bournemouth, înainte să ajungă la West Ham.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 2 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 2 ORE