Ianis Hagi a deschis scorul în minutul 20, după o lovitură de colț executată repede de scoțieni. Kent a intrat fulgerător în careul lui Lyon și l-a găsit excelent pe Ianis, cu o pasă în fața porții. Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul lui Lyon, n-a putut interveni la execuția conaționalului său.
Tot Hagi Jr. a dublat avantajul lui Rangers, 5 minute mai târziu, bifând un start de meci extraordinar. Barisic a centrat în careu, iar Ianis a reluat cu stângul, din prima, la colțul lung.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 14 MINUTE
La finalul duelului, jurnaliștii francezi l-au lăudat pe Ianis pentru prestația sa din prima repriză. Mai mult, aceștia chiar s-au amuzat, spunând că "și-a învârtit adversarii":
"Lyon, învârtită de Ianis Hagi. A făcut diferenţa la primele două intrări în careul advers.", au scris jurnaliștii de la Eurosport.fr.

Lyon - Rangers 0-2, după "dubla" lui Ianis Hagi

Rangers a rămas în inferioritate numerică în minutul 39. Kent a văzut direct cartonașul roșu, după o intrare întârziată.
Ianis Hagi a fost înlocuit la pauză de Steven Gerrard, managerul lui Rangers. În locul mijlocașului român a intrat Arfield. Cei de la Lyon n-au reușit să facă diferența nici în repriza secundă, deși au evoluat în superioritate numerică.
Echipele de start:
  • Lyon: Tătărușanu - Rafael, Marcelo, Andersen, Bard - Jean Lucas, Caqueret - Traore, Reine- Adelaide, Cherki - Ekambi
  • Rangers: McLaughlin - Tavernier, Edmundson, Goldson, Barisic - Jack, Aribo - Kent, Hagi, Davis - Morelos
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 23 MINUTE
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
ACUM O ORĂ