2021 a început perfect pentru Ianis Hagi, care a devenit din nou indispensabil pentru formaţia lui Steven Gerrard. După o perioadă mai grea în toamnă, când a ratat mult primul "11", acum internaţionalul nostru pare cel mai în formă jucător al viitoarei campioane din Scoţia.

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni

Lăudat de BBC pentru prestaţia de aseară, mijlocaşul ofensiv a primit acelaşi tratament şi de la ziariştii de la Daily Record. Aceştia au caracterizat faza superbă din care a înscris unicul gol al meciului "singurul moment de strălucire" dintr-un meci cenuşiu.
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
"Inspiraţia lui Ianis Hagi o duce pe Rangers cu un pas mai aproape de titlu, după victoria cu St Johnstone. Românul a reuşit o acţiune personală superbă, într-o partidă echilibrată, pe Ibrox, care o duce pe formaţia lui Gerrard la 23 de puncte în faţa lui Celtic. Rangers a avut probleme cu apărarea organizată a oaspeţilor, dar Hagi a avut un moment de strălucire. A fost poate singurul astfel de moment într-o partidă altfel încrâncenată şi extrem de nervoasă", notează dailyrecord.co.uk.
Am încredere în șutul meu, stâng sau drept, este una din calitățile mele și încerc să profit de asta când sunt pe teren | Ianis Hagi
Rangers nu are cum să mai piardă titlul, având în prezent 75 de puncte şi nicio înfrângere în 27 de partide. Celtic, marea rivală, e pe doi, la 23 de puncte. Chiar dacă au două meciuri mai puţin, băieţii lui Neil Lennon au nevoie de o minune pentru a intra în cursa pentru campionat.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Fotbal
Fatih Terim, subiectul unui documentar de excepție! Cum i-a convins pe șefii Galatei să-l ia pe Hagi
18/09/2022 LA 10:55