2021 a început perfect pentru Ianis Hagi, care a devenit din nou indispensabil pentru formaţia lui Steven Gerrard. După o perioadă mai grea în toamnă, când a ratat mult primul "11", acum internaţionalul nostru pare cel mai în formă jucător al viitoarei campioane din Scoţia.

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni

Europa League
Stanciu a intrat într-un top select. Românul a fost nominalizat de căre UEFA pentru assistul rundei
28/02/2021 LA 05:03

Lăudat de BBC pentru prestaţia de aseară, mijlocaşul ofensiv a primit acelaşi tratament şi de la ziariştii de la Daily Record. Aceştia au caracterizat faza superbă din care a înscris unicul gol al meciului "singurul moment de strălucire" dintr-un meci cenuşiu.

"Inspiraţia lui Ianis Hagi o duce pe Rangers cu un pas mai aproape de titlu, după victoria cu St Johnstone. Românul a reuşit o acţiune personală superbă, într-o partidă echilibrată, pe Ibrox, care o duce pe formaţia lui Gerrard la 23 de puncte în faţa lui Celtic. Rangers a avut probleme cu apărarea organizată a oaspeţilor, dar Hagi a avut un moment de strălucire. A fost poate singurul astfel de moment într-o partidă altfel încrâncenată şi extrem de nervoasă", notează dailyrecord.co.uk.

Am încredere în șutul meu, stâng sau drept, este una din calitățile mele și încerc să profit de asta când sunt pe teren | Ianis Hagi

Rangers nu are cum să mai piardă titlul, având în prezent 75 de puncte şi nicio înfrângere în 27 de partide. Celtic, marea rivală, e pe doi, la 23 de puncte. Chiar dacă au două meciuri mai puţin, băieţii lui Neil Lennon au nevoie de o minune pentru a intra în cursa pentru campionat.

Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25
Premier League
Planul lui Steven Gerrard de revenire la Liverpool, ca manager
25/02/2021 LA 07:43