Olympique Lyon a anunțat vineri că va găzdui un turneu amical, în perioada 16-18 iulie, la care vor participa alte trei formații importante din Europa, printre care și echipa la care evoluează Ianis Hagi, Rangers. Competiția organizată de francezi se numește Veolia Trophy și este un minicampionat care va avea loc pe arena celor de la Lyon. La competiția amicală vor mai participa OGC Nice, Rangers și Celtic.
Prin urmare, Ianis Hagi, mijlocașul care a fost cumpărat definitiv de Rangers la finalul lunii mai, va fi față în față cu Ciprian Tătărușanu, portarul lui Olympique Lyon. Partida echipelor celor doi internaționali români va avea loc joi, 16 iulie, de la ora 21:45. Se vor disputa patru partide amicale, urmând ca formațiile franceze să le întâlnească pe cele scoțiene.
Programul meciurilor de la Veolia Trophy
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
  • OGC Nice - Celtic - joi, 16 iulie, ora 19:15
  • Olympique Lyon - Rangers, joi, 16 iulie, ora 21:45
  • OGC Nice - Rangers - sâmbătă, 18 iulie, ora 19:15
  • Olympique Lyon - Celtic, sâmbătă, 18 iulie, ora 21:45

Ianis Hagi, cel mai bine plătit jucător de la Rangers

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers la finalul lunii mai. Fiul Regelui a ajuns deja cel mai bine plătit jucător al clubului scoțian. Ianis Hagi a fost transferat definitiv de către vicecampioana Scoției, cei de la Glasgow Rangers achitându-le oficialilor grupării Genk suma de 3.4 milioane de euro. Ajuns pe Ibrox, internaționalul român a devenit cel mai bine plătit jucător din echipa lui Steven Gerrard, după cum informează footballtransfertavern.com.
În vârstă de 21 de ani, Ianis va primi în jur de 21.000 de euro pe săptămână, ceea ce depășește media salariilor pe care le primesc jucătorii de la Rangers (media e de 14.000 de euro pe săptămână). Chiar dacă sezonul din Scoția nu va mai fi reluat (din cauza pandemiei de coronavirus), Ianis Hagi va mai avea ocazia să joace pentru Rangers în actuala stagiune: scoțienii se vor duela cu Bayer Leverkusen în optimile Europa League.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16