Ianis Hagi a fost introdus în weekend pe final de meci în disputa Rangers - Aberdeen 0-0, însă românul va avea o mulţime de şanse sub comanda lui Steven Gerrard. Cel puţin asta a lăsat de înţeles tehnicianul lui Rangers, care şi l-a dorit enorm pe român pentru a avea un jucător cu imaginaţie la mijlocul terenului.
Deşi abia semnase cu formaţia scoţiană, Hagi Jr a şi debutat pentru noua echipă. Asta pentru că tehnicianul a fost extrem de nemulţumit de modul în care a arătat echipa sa în duelul cu Aberdeen şi a sperat că românul va aduce mai mult imaginaţie în jocul lui Rangers. Ceea ce s-a şi întâmplat: chiar dacă românul nu a avut reuşite care să se concretizeze într-un gol pe tabela de marcaj, jurnaliştii din Glasgow sunt convinşi că internaţionalul nostru aer multă calitate.
"Hagi și-a făcut debutul din postura de rezervă și a jucat doar 14 minute, însă a părut că va avea multe de oferit până la finalul sezonului. Ianis consideră că el este răspunsul pentru echipa lui Gerrard, căreia îi lipsește o scânteie", au scris cei de la The Scottish Sun.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Vom găsi acea strălucire pe fază ofensivă din nou. Am semnat cu doi jucători, avem şi alţi fotbalişti tineri capabili să iasă în faţă şi să facă diferenţa. Eu am încredere în ei, aştept să iasă în faţă şi să se facă remarcaţi. Am încredere că încă de la următorul meci, cu Hibs (n.r.Rangers întâlneşte Hibernian miercurea viitoare, de la 21:45), să arătăm mult mai bine, să fim mult mai decisivi pe faza ofensivă | Steven Gerrard
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16