Ianis Hagi poate să ajungă din vară la Lazio. Împrumutat în acest moment la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a avut evoluții mixte la echipa lui Steven Gerrard: a fost erou în Europa League cu Braga, însă apoi a ajuns să fie rezervă la meciul tur cu Bayer Leverkusen din optimile competiției.
Iar cei de la La Lazio Siamo Noi dezvăluie că Ianis Hagi le-a fost propus celor de la Lazio, iar echipa aflată pe locul 2 în Serie A în momentul întreruperii campionatului este tentată să-l aducă pentru sezonul viitor.
Mai mult, italienii scriu că Ianis Hagi este tentat să joace într-un campionat mai puternic decât prima ligă din Scoția iar varianta Lazio îi surâde. Ianis Hagi a mai fost legitimat la Fiorentina, însă nu a devenit o variantă pentru prima echipă și a fost cumpărat de Viitorul.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00

Situație incertă la Rangers

Situația lui Ianis Hagi este una incertă în condițiile în care campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Împrumutul lui la Rangers expiră la finalul lunii iunie, atunci când UEFA își dorește ca ligile interne să încheie sezonul.
Cei de la Glasgow Rangers au opțiunea de a-l transfera definitiv în vară, însă acest lucru nu mai pare atât de sigur că se va întâmpla după ce Ianis Hagi nu a mai fost la fel de important în următoarele partide.
Suma pentru care Rangers l-ar putea transfera definitiv este de 4 milioane de lire sterline. Când era întrebat despre varianta transferului definitiv al lui Ianis Hagi în luna februarie, Steven Gerrard dezvăluia că clubul nu se grăbește să ia o decizie. Însă oprirea campionatului face ca varianta ca Ianis Hagi să joace la Rangers și în sezonul viitor să devină improbabilă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24