Ianis Hagi poate să ajungă din vară la Lazio. Împrumutat în acest moment la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a avut evoluții mixte la echipa lui Steven Gerrard: a fost erou în Europa League cu Braga, însă apoi a ajuns să fie rezervă la meciul tur cu Bayer Leverkusen din optimile competiției.
Iar cei de la La Lazio Siamo Noi dezvăluie că Ianis Hagi le-a fost propus celor de la Lazio, iar echipa aflată pe locul 2 în Serie A în momentul întreruperii campionatului este tentată să-l aducă pentru sezonul viitor.
Mai mult, italienii scriu că Ianis Hagi este tentat să joace într-un campionat mai puternic decât prima ligă din Scoția iar varianta Lazio îi surâde. Ianis Hagi a mai fost legitimat la Fiorentina, însă nu a devenit o variantă pentru prima echipă și a fost cumpărat de Viitorul.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, OUT din cursa pentru transferul lui Ianis Hagi! Cât au vrut să ofere turcii
ACUM 8 ORE

Situație incertă la Rangers

Situația lui Ianis Hagi este una incertă în condițiile în care campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Împrumutul lui la Rangers expiră la finalul lunii iunie, atunci când UEFA își dorește ca ligile interne să încheie sezonul.
Cei de la Glasgow Rangers au opțiunea de a-l transfera definitiv în vară, însă acest lucru nu mai pare atât de sigur că se va întâmpla după ce Ianis Hagi nu a mai fost la fel de important în următoarele partide.
Suma pentru care Rangers l-ar putea transfera definitiv este de 4 milioane de lire sterline. Când era întrebat despre varianta transferului definitiv al lui Ianis Hagi în luna februarie, Steven Gerrard dezvăluia că clubul nu se grăbește să ia o decizie. Însă oprirea campionatului face ca varianta ca Ianis Hagi să joace la Rangers și în sezonul viitor să devină improbabilă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 15 ORE
Bundesliga
EXCLUSIV | Marcel Răducanu, ferm cu privire la șansele românilor de a se transfera în Bundesliga
06/12/2021 LA 08:18