Ianis Hagi a ajuns din nou la o formă de joc foarte bună, fapt pentru care a fost răsplătit de Steven Gerrard. Internaționalul român a fost lăsat pe banca de rezerve pentru o bună bucată din sezonul competițional, însă a revenit în primul 11 al lui Rangers și nu a dezamăgit. Ianis a adunat cifre mulțumitoare după 25 de meciuri – a înscris 4 goluri și a oferit un număr de pase decisive care provoacă dezbateri aprinse pe rețelele de socializare.
Mai exact, contul de Twitter Rangers Stats, destinat suporterilor echipei scoțiene, a transmis că Ianis a adunat 4 goluri și 9 pase decisive în acest sezon. Ianis i-a corectat pe cei de la Rangers Stats și a postat că de fapt are 11 assisturi în acest sezon. Reacția fotbalistului a atras peste 1.500 de aprecieri în doar 40 de minute, înainte de a fi ștearsă chiar de el, asta pentru că informația lui era eronată. Adevărul este că Ianis are de fapt 8 pase de gol, considerabil mai puține decât susținea el că ar fi avut, în postarea cu pricina.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962276.jpg
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31

Ce urmează pentru Ianis Hagi la Rangers

Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează partida în deplasarea de la St. Mirren, de miercuri, iar Ibrox News face deja predicții despre locul în primul 11 pentru român. Antrenorul Steven Gerrard a spus că se gândește să facă anumite modificări în echipa de start. "Își va păstra Hagi locul în echipă, fiind în formă?", scrie sursa citată, care aduce în prim-plan ultimele meciuri foarte bune făcute de român, în campionat și în Europa League, cu goluri și pasă de gol.
În timp ce Gerrard are destule opțiuni pe banca de rezerve, "Hagi va spera că nu se numără printre cei care vor fi odihniți pentru meciul de miercuri, iar în schimb i se va oferi șansa de a continua cu forma pe care o are, și să-i arate lui Gerrard că nu trebuie să se avânte pe piața transferurilor în ianuarie pentru a-și întări atacul", transmite Ibrox News.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25