Ianis Hagi a început cu dreptul noul sezon la Rangers, marcând un gol cu Livingston în prima etapă a noului sezon din Scoția. Din păcate, Steven Gerrard a fost nevoit să-l scoată de pe teren în minutul 32, după ce a fost accidentat de un adversar.
În final, Ranger s-a impus 3-0 pe Ibrox Stadium.
Antrenorul Gerrard era nervos la finalul meciului, din cauza accidentării lui Ianis, dar se pare că accidentarea nu a fost atât de gravă. Ianis se află în lotul lui Rangers pentru partida cu Malmo, din turul 3 preliminar al Champions League.
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19
Meciul dintre Malmo și Rangers este programat marți, 3 august, de la ora 20:00.

Ce a declarat Steven Gerrard

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a avut o conferință de presă destul de aprinsă, înaintea duelului cu Malmo.
"Vă considerați favorit?", a fost întrebarea unui jurnalist.
Iar Răspunsul lui Gerrard a fost: "Ultima dată când am verificat, nu eram bookmaker, sunt antrenor de fotbal. Dacă vrei să te uiți la cote, găsești o grămadă de site-uri. E unul chiar pe tricoul meu (n.r. - arătând sponsorul de pe bluza sa), uită-te acolo!".
"Am urmărit Malmo foarte mult în ultimele 10 zile. Sunt impresionat de nivelul lor de pregătire și de disciplina lor. Au o echipă impresionantă, foarte în formă, muncesc mult pentru antrenorul lor. Sunt agresivi, în special acasă. Va trebui să avem o posesie bună și să le punem probleme în apărare. E o mare provocare pentru noi, dar abia așteptăm!", a mai spus Gerrard.
Dacă va trece de Malmo, Rangers va juca în play-off-ul pentru grupele Champions League împotriva câștigătoarei dintre Olympiacos și Ludogorets.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47