Ianis Hagi a început cu dreptul noul sezon la Rangers, marcând un gol cu Livingston în prima etapă a noului sezon din Scoția. Din păcate, Steven Gerrard a fost nevoit să-l scoată de pe teren în minutul 32, după ce a fost accidentat de un adversar.
După acel moment, Ianis a făcut deplasarea cu Rangers în preliminariile Champions League, dar nu a fost introdus pe teren cu Malmo. Fără el, campioana Scoției a pierdut în fața suedezilor de la Malmo, 2-1.
Apoi a ratat și meciul din campionatul Scoției, cu Dundee Utd, pierdut 1-0 de Rangers. Această înfrângere a fost și prima pentru echipa lui Ianis, după un an și trei luni de invincibilitate.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54

Ce a declarat Steven Gerrard despre Ianis Hagi

Pentru Rangers urmează returul cu Malmo, din preliminariile Champions League. Steven Gerrard a declarat că Ianis Hagi va fi apt pentru acest meci.
"Am fost destul de limitați săptămâna trecută, dar acum am motive de bucurie. Hagi se întoarce la echipă, Balogun este în formă și disponibil, Sakala este și el apt și va fi în lot. În aceeaşi situaţie este şi Alfredo. Aceste veşti sunt cu adevărat pozitive. Doar Nikola Katic şi Ryan Jack lipsesc", a declarat tehnicianul, conform thescottishsun.co.uk.
Sezonul trecut, Ianis Hagi a cucerit titlul în Scoția alături de Rangers după un sezon aproape perfect.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Probleme pentru Ianis Hagi, nu va evolua nici etapa următoare! Ce a declarat Steven Gerrard
06/08/2021 LA 15:47