Ianis Hagi a început cu dreptul noul sezon la Rangers, marcând un gol cu Livingston în prima etapă a noului sezon din Scoția. Din păcate, Steven Gerrard a fost nevoit să-l scoată de pe teren în minutul 32, după ce a fost accidentat de un adversar.
După acel moment, Ianis a făcut deplasarea cu Rangers în preliminariile Champions League, dar nu a fost introdus pe teren cu Malmo. Fără el, campioana Scoției a pierdut în fața suedezilor de la Malmo, 2-1.
Apoi a ratat și meciul din campionatul Scoției, cu Dundee Utd, pierdut 1-0 de Rangers. Această înfrângere a fost și prima pentru echipa lui Ianis, după un an și trei luni de invincibilitate.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31

Ce a declarat Steven Gerrard despre Ianis Hagi

Pentru Rangers urmează returul cu Malmo, din preliminariile Champions League. Steven Gerrard a declarat că Ianis Hagi va fi apt pentru acest meci.
"Am fost destul de limitați săptămâna trecută, dar acum am motive de bucurie. Hagi se întoarce la echipă, Balogun este în formă și disponibil, Sakala este și el apt și va fi în lot. În aceeaşi situaţie este şi Alfredo. Aceste veşti sunt cu adevărat pozitive. Doar Nikola Katic şi Ryan Jack lipsesc", a declarat tehnicianul, conform thescottishsun.co.uk.
Sezonul trecut, Ianis Hagi a cucerit titlul în Scoția alături de Rangers după un sezon aproape perfect.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25