După ce a impresionat în ultimele meciuri ale echipei lui Steven Gerrard, reuşind două goluri şi un assist în ultimele 4 meciuri, Hagi Jr a fost doar rezervă în partida cu Celtic.

Rangers a arătat mult mai bine, cu Celtic, după introducerea lui Ianis Hagi

Totuşi, Stevie G a simţit că ofensiva sa nu funcţionează la potenţial maxim şi l-a introdus din minutul 46 pe român. Iar introducerea lui Ianis s-a făcut simţită, Rangers reuşind o repriză secundă mult mai bună.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
IERI LA 10:38
Momentul decisiv al meciului a fost în minutul 62, când Bitton a fost eliminat direct, după o intrare dură asupra lui Morelos. În "10", Celtic a mutat imediat, încercând să îşi securizeze defensiva, dar în minutul 70 McGregor a trimis în propria poartă. Aribo a deviat minga, după un corner, pentru ca mijlocaşul lui Celtic să aibă o intervenţie nefericită, care l-a păcălit pe propriul portar.
Old Firm s-a încheiat 1-0, iar Rangers a făcut un pas uriaş spre titlu. Fără înfrângere în campionat (20 de victorii din 22 de partide), trupa lui Gerrard are şi o apărare impresionantă (doar 5 goluri primite). Rangers are în acest moment 19 puncte avans faţă de marea rivală, e adevărat, în contextul în care Celtic are 3 meciuri mai puţin disputate. Chiar şi aşa, e aproape imposibil ca formaţia lui Ianis Hagi să mai fie prinsă, presupunând că Celtic ar câştiga toate restanţele.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16