”Sunt la un club imens, la un club în care e o mentalitate incredibilă, unde pot să cresc foarte mult. Viitorul meu trebuie discutat cu impresarii, cu cei de la club”, a afirmat Ianis Hagi la DigiSport.
Viitorul meu? Avem un plan bine stabilit legat de unde vreau să ajung, ce vreau să obțin de la cariera mea.
”Sunt foarte liniștit, tot ce depinde de mine e să fiu pe teren, să joc cât mai bine și lucrurile bune vor veni spre mine. Echipele vin și ne urmăresc, pe mine și pe colegii mei de la Rangers, pentru că am avut un sezon bun”, a afirmat el.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 8 MINUTE
„Viitorul meu e în mâini bune, cu impresarii pe care îi am acum. E treaba lor să aibă grijă de viitorul meu. Atâta timp cât eu performez pe teren, lucrurile se vor rezolva”, consideră Ianis.

IANIS HAGI ANUNŢĂ REVIRIMENTUL ROMÂNIEI

În ceea ce priveşte prima reprezentativă, aceasta a plecat foarte slab în campania de calificare la Mondialul din 2022 şi, foarte probabil, perioada de "secetă" în care privim CM din faţa televizorului se va prelungi la 28 de ani. Totuşi, Ianis e convins că naţionala ţării noastre îşi va reveni în curând şi va avea rezultate comparabile cu cele obţinute pe vremea când tatăl său era căpitanul României.
"Ne dorim să ne calificăm la Campionatul Mondial, dar ştim că e greu. E dificil să faci tranziţia, încercăm să găsim un echilibru şi eu cred că suntem pe drumul cel bun. Scopul nostru e să depăşim Generaţia de Aur. Nu cred că e un obiectiv exagerat... De ce vii la naţională? Să încerci să-i depăşeşti pe cei mai buni. Sunt încrezător că vom reuşi să avem performanţe foarte mari în următorii 10-15 ani", a mai spus Ianis.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 38 MINUTE
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
ACUM O ORĂ