Ianis Hagi s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, suferind o ruptură de ligamente în urma căreia a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și de o perioadă lungă de recuperare.
Deși nu a putut fi convocat la echipa națională pentru primele meciuri din Liga Națiunilor, românul a venit acasă pentru a-i susține pe jucătorii lui Edi Iordănescu și a oferit mai multe declarații cu privire la starea lui și la planurile sale de viitor.
Ianis Hagi a vorbit, printre altele, despre ce își dorește să facă după ce își va încheia cariera de jucător de fotbal. Tânărul a recunoscut că i-ar plăcea să se apuce de antrenorat, spunând că deja poartă discuții cu tatăl său despre acest lucru.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58
"Mi-a spus de la început că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv și că trebuie să privesc partea pozitivă de fiecare dată. Partea pozitivă e că am foarte mult timp liber și pot să învăț foarte multe chestii. Pot să mă dezvolt în alte aspecte unde nu aveam timp.
Mie îmi place antrenoratul. M-aș vedea antrenor la sfârșitul carierei. Am început să analizez meciurile din alte puncte de vedere. Vorbesc cu el despre meciuri din alt unghi. Te contrazici, suntem diferiți. Principiile sunt însă la fel și asta e cel mai important.
El m-a crescut ca fotbalist, mă punea mereu în situații dificile, să scoată ce e mai bun din mine, să fiu cât mai bun. Aveam discuții și încerca să mă împingă să îmi găsesc limitele. Vreau să văd cât de departe pot ajunge și cred că am moștenit-o de la tata, de la părinți", a declarat Ianis Hagi pentru AS.ro.
Citește și:

Mesajul lui Ianis Hagi înainte de România - Finlanda

Aflat în România, unde a mers să-i vadă pe "tricolori" la antrenamente înainte de duelul cu Finlanda, Ianis Hagi a ținut să le transmită și un mesaj fotbaliștilor lui Edi Iordănescu.
"Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai România", a fost mesajul lui Ianis Hagi.
Meciul dintre România și Finlanda, din a treia etapă a Ligii Națiunilor, este programat de la ora 21:45 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Liga Națiunilor UEFA
Ianis Hagi, convins că naționala îi va scoate din nou pe români în stradă: "Visez la calificare"
16/06/2022 LA 10:51
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31