Italienii de la Gazetta dello Sport au anunțat, vineri, în ediția tipărită, că fotbalistul împrumutat la Rangers, Ianis Hagi, are o ofertă de transfer în valoare de 10 milioane de euro din partea clubului Lazio, clasat pe poziția secundă în Serie A. Conform transfermarkt, Ianis Hagi este cotat în acest moment la 4.5 milioane de euro, însă ar putea ajunge la Lazio pentru 10 milioane.
În prezent, scoțienii de la Rangers nu sunt convinși că vor să-l transfere definitiv pe Hagi și refuză să plătească cele 5 milioane existente în contract. Până acum, Ianis a înscris pentru Rangers 3 goluri și a oferit două pase de gol. ”Varianta concretă e Ianis Hagi, fiul unui artist. Costă 10 milioane, iar Lazio îl urmărește de mult timp. Polivalența îl face și mai atractiv", au transmis vineri jurnaliștii italieni.
Alb-Azurii îl urmăresc de ceva timp pe mijlocașul de 21 de ani și sunt dispuși să ofere suma cerută de Genk pentru a-l transfera în campionatul din Italia. Inițial, belgienii au cerut 6 milioane pentru Ianis. Cum scoțienii sunt foarte aproape să încheie acest sezon din cauza pandemiei de coronavirus, iar contractul lui Hagi Jr. expiră la finalul acestei campanii de campionat, Ianis se îndreaptă către Serie A.
Liga
FOTO: Cum va arăta echipamentul Barcelonei în sezonul următor: "Tricou de gală!"
17/04/2020 LA 09:37
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47