La finalul partidei demonstrative de pe Wanda Metropolitano, dintre ”Legendele Spaniei” și Selecționata Lumii, Salgado a avut numai cuvinte frumoase pentru Gică Hagi și proiectul său, Viitorul Constanța, precum și pentru Ianis, căruia îi prevede un viitor strălucit în fotbal:
"Gică a creat Viitorul Constanța puţin câte puţin şi a făcut-o foarte bine. A dus echipa în prima ligă și se descurcă excelent. Pe fiul său, Ianis, l-am văzut jucând cu naţionala U21 şi am observat că are calitate extraordinară. Este diferit de tatăl său, pentru că lovește mingea bine cu ambele picioare. Cred că va ajunge un jucător mare în viitor.", a spus Salgado pentru Telekom Sport.
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741172.jpg
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54

"Rădoi va scoate la lumină fotbalul românesc"

Fostul fundaș al Realului, de două ori câștigător al trofeului UEFA Champions League, a vorbit și despre noul selecționer al României, Mirel Rădoi, contra căruia a jucat în amicalul de lux de pe stadionul lui Atletico Madrid:
"Este o experienţă nouă pentru el şi vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să recupereze spiritul fotbalului românesc din trecut, de la oamenii aceia de calitate, de la generaţia lui Hagi și Popescu. Cu siguranță, va avea parte de sprijinul lor şi cred că împreună vor scoate la lumină viitorul fotbalului românesc.”, a mai adăugat Salgado.
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741171.jpg

Meciul legendelor s-a încheiat la egalitate

Meciul dintre Legendele Spaniei și selecționata lumii s-a încheiat 6-6. Din echipa ibericelor au făcut parte nume mari cu sute de meciuri în La Liga de-a lungul timpului, precum Fernando Hierro, Michel Salgado, Fernando Morientes și Joan Capdevila. De cealaltă parte, pentru Selecționata Lumii au jucat legendele care au impresionat în fotbalul mondial: Ronaldinho, Figo, Eto'o, Dani Alves, Roberto Carlos și Del Piero. Din echipa vedetelor, pregătită de Cosmin Olăroiu, au făcut parte și doi foști fotbaliști români: Mirel Rădoi și Adrian Mutu.
Potrivit Gazetei Sporturilor, fondurile strânse în urma evenimentului se vor îndrepta spre fundația Fundela, o asociație care luptă împotriva maladiei ELA, dar și spre Asociația Spaniolă de A-Ball (n. red. Fotbal în scaun cu rotile).
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00