Ianis Hagi a fost introdus pe finalul partidei din Belgia, când l-a înlocuit pe Ito în minutul 79. Mijlocașul român se află într-o situație incomodă la Genk, unde nu reușește să se impună ca titular. Chiar dacă belgienii au un nou antrenor, Ianis continuă să fie rezervă.
Florin Răducioiu este de părere că Hagi nu merită să fie titular. Fostul atacant al "generației de aur" consideră că principalul motiv pentru care mijlocașul de 21 de ani nu prinde primul 11 la formația belgiană se datorează lipsei de agresivititate din teren:
Sunt convins că Ianis încă nu merită să fie titular. Nu știm ce se întâmplă în timpul săptămânii, nu știm cum se antrenează. A venit un nou antrenor și trebuie să îi dăm un pic de timp, câteva săptîmâni. Trebuie să-și găsească ritmul, intensitatea în antrenamente și să-l convingă pe antrenor că merită să fie titular. E evident că ceva îi lipsește din punct de vedere al calității și cum se exprimă pe teren. Eu cred că are nevoie de mai multă agresivitate, a spus fostul internațional al României pentru Telekom Sport.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726035.jpg
4 milioane de euro au plătit cei de la Genk pentru transferul lui Ianis de la Viitorul, în această vară. 15 apariții și 3 goluri a reușit Ianis în tricoul lui Genk în toate competițiile. Ianis a ajuns deja la 10 selecții în echipa națională, în care n-a reușit să marcheze.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23