Rangers a câștigat în runda a cincea din Cupa Scoției datorită unei evoluții mult mai bune în repriza a doua. Scott Arfield a deschis scorul pentru oaspeți, însă la pauză s-a intrat la egalitate, 1-1, grație golului egalizator înscris de Lewis Smith. Însă în actul secund echipa lui Gerrad a mărit intensitatea iar golurile lui Joe Aribo, Alfredo Morelos și încă unul de la Arfield au calificat Rangers în faza următoare.
Mai mulți suporteri ai lui Rangers de pe rețelele sociale l-au lăudat pe Ianis Hagi după meci, ei considerând că românul a fost esențial în calificarea echipei din Glasgow. Hagi a făcut o impresie bună de când a ajuns la echipă în fereastra de transferuri din ianuarie iar astăzi a fost din nou titular. Creativitatea sa a fost importantă pentru Rangers iar pasele sale au legat jocul echipei lui Gerrard. Mijlocașul de 21 de ani pare să fie piesă cheie pentru planurile de viitor ale lui Steven Gerrard dacă va continua aceste evoluții.
”Hagi a fost excelent astăzi. A avut ghinion că nu a înscris sau nu a dat o pasă de gol. Cred că încercăm să îl odihnim având în vedere câte meciuri jucăm”, a scris unul dintre suporteri pe Twitter, făcând referire la faptul că Ianis a fost schimbat în minutul 72 de Gerrard.
Premier League
Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola după City-United: "Ne-au adus cu picioarele pe pământ"
ACUM 8 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770365.jpg
”Hagi, din nou omul meciului!”, ”Hagi a jucat foarte bine!”, ”Un alt meci mare făcut de Hagi!”, ”Dacă îl vom ajuta să se dezvolte, Hagi va fi de neoprit!”, au fost alte reacții.
Unul dintre suporteri a fost surprins de adaptarea rapidă a lui Ianis: ”Credeam că îi va lua mai multe meciuri pentru a se obișnui în Scoția, dar joacă foarte bine. Unele atingeri și viziunea sa demonstrează că este un fotbalist de clasă”.
”Cel mai tehnic jucător pe care l-am văzut să îmbrace tricoul lui Rangers după mult timp!”, a scris altul.
"Are foarte multă imaginație. Va fi foarte mulțumit de evoluția sa" este remarca lui Derek Ferguson, fost jucător de la Glasgow Rangers și Hamilton, conform BBC.
Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al lui Rangers în prima repriză, având mai multe pase utile, scrie BBC.
"Din punct de vedere creativ n-am avut probleme în prima repriză, puteam să marcăm la lovitura de cap a lui Hagi. Am avut probleme cu organizarea defensivă și după ce am reglat acele probleme la pauză, am jucat foarte bine", a declarat antrenorul Steven Gerrard după meci.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care fotbaliștii danezi nu vor fi însoțiți de familii în Qatar la Campionatul Mondial
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Costel Gâlcă a prefațat jocul FCSB-ului cu Silkeborg. Câte bilete și-au luat fanii români
ACUM 3 ORE