Ianis Hagi a revenit la forma lui optimă cu care i-a convins pe oficialii lui Rangers să-l cumpere de la Genk la începutul anului. Internaționalul român s-a întors în echipa de start a lui Steven Gerrard etapa trecută, după o serie destul de lungă de meciuri în care a fost lăsat pe banca de rezerve. Iar Ianis a demonstrat încă o dată astăzi că are multă calitate și merită să joace.
Ianis a fost servit cu o pasă în careu de Roofe, după o fază construită atent de jucătorii lui Rangers. Mijlocașul român i-a luat fața adversarului direct și a finalizat cu un șut elegant, cu latul, pe lângă portarul lui Hibernian.
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM O ORĂ
A fost al doilea gol consecutiv înscris de Hagi pentru Rangers. Etapa trecută, Ianis a marcat și împotriva lui St. Johnstone. Per total, Ianis a înscris 3 goluri în sezonul actual din Scoția, reușind să ofere și 7 pase decisive.

Ianis a marcat golul victoriei pentru Rangers, apoi s-a aflat la un pas de accidentare

După ce a marcat în această după-amiază, Ianis le-a dat emoții lui Gerrard și colegilor săi. Mijlocașul de 22 de ani s-a bucurat printr-o alunecare pe ambii genunchi și a fost aproape să se accidenteze. Din expresia feței, Ianis a dat de înțeles că a "aterizat" într-o poziție rea. Totuși, internaționalul român și-a revenit repede și a putut să continue partida fără probleme.
La finalul meciului de pe Ibrox, Hagi Jr. a fost avertizat pe contul de Twitter al lui Rangers să aibă grijă când mai sărbătorește golurile în acest fel:
"Celebrarea golului printr-o alunecare pe genunchi reprezintă întotdeauna un risc, Ianis", au scris oamenii care se ocupă de contul de Twitter al lui Rangers.
Replica lui Ianis a sosit repede:
"Voi ține minte asta...", a scris românul, alături de un emoticon pentru râs.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Africa Cup of Nations
Coasta de Fildeș, remiză surprinzătoare la Cupa Africii pe Națiuni. Tunisia a făcut scor
ACUM O ORĂ
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 2 ORE