Ianis Hagi a revenit la forma lui optimă cu care i-a convins pe oficialii lui Rangers să-l cumpere de la Genk la începutul anului. Internaționalul român s-a întors în echipa de start a lui Steven Gerrard etapa trecută, după o serie destul de lungă de meciuri în care a fost lăsat pe banca de rezerve. Iar Ianis a demonstrat încă o dată astăzi că are multă calitate și merită să joace.
Ianis a fost servit cu o pasă în careu de Roofe, după o fază construită atent de jucătorii lui Rangers. Mijlocașul român i-a luat fața adversarului direct și a finalizat cu un șut elegant, cu latul, pe lângă portarul lui Hibernian.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM 2 ORE
A fost al doilea gol consecutiv înscris de Hagi pentru Rangers. Etapa trecută, Ianis a marcat și împotriva lui St. Johnstone. Per total, Ianis a înscris 3 goluri în sezonul actual din Scoția, reușind să ofere și 7 pase decisive.

Ianis a marcat golul victoriei pentru Rangers, apoi s-a aflat la un pas de accidentare

După ce a marcat în această după-amiază, Ianis le-a dat emoții lui Gerrard și colegilor săi. Mijlocașul de 22 de ani s-a bucurat printr-o alunecare pe ambii genunchi și a fost aproape să se accidenteze. Din expresia feței, Ianis a dat de înțeles că a "aterizat" într-o poziție rea. Totuși, internaționalul român și-a revenit repede și a putut să continue partida fără probleme.
La finalul meciului de pe Ibrox, Hagi Jr. a fost avertizat pe contul de Twitter al lui Rangers să aibă grijă când mai sărbătorește golurile în acest fel:
"Celebrarea golului printr-o alunecare pe genunchi reprezintă întotdeauna un risc, Ianis", au scris oamenii care se ocupă de contul de Twitter al lui Rangers.
Replica lui Ianis a sosit repede:
"Voi ține minte asta...", a scris românul, alături de un emoticon pentru râs.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 10 ORE