Ianis Zicu și-a încheiat cariera de jucător în 2017, iar 2 ani mai târziu și-a început aventura ca antrenor. În prezent, fostul internațional român se află pe banca tehnică a celor de la Farul Constanța, în Liga a 2-a.
Ca jucător, Zicu a evoluat la foarte multe echipe, inclusiv în campionatul Coreei de Sud. Atacantul român a bifat două experiențe în Asia în perioada 2012-2013, la Pohang Steelers și Gangwon.

Ianis Zicu, amintiri din Coreea de Sud: "M-au întrebat dacă vreau să mănânc câine!"

Fotbal
Keita, gol superb în meciul dintre Liverpool și Crystal Palace în etapa a 5-a
ACUM 28 MINUTE
Într-un interviu oferit pentru gsp.ro, Zicu a povestit o întâmplare comică, din timpul unei mese organizate pe vremea când evolua în Coreea de Sud. Tehnicianul român a dezvăluit apoi că și-ar dori ca într-o bună zi să ajungă să antreneze acolo:
"Cei de la club m-au chemat și pe mine să mâncăm câini: "You want to eat dog?!" (n.r. - Vrei să mănânci câine?). Eu am înțeles 'duck', adică 'rață'. Rața merge! După mi-au zis că era 'dog', dar am zis pas. Dar mi-e dor de mâncarea de acolo.
Aveau porc, aveau o vită foarte, foarte bună. Restaurantele din București nu se compară cu ce e acolo. M-am adaptat, mi-a plăcut foarte mult și chiar îmi doresc să antrenez acolo într-o bună zi", a povestit Ianis Zicu, pentru gsp.ro.

Ianis Zicu: "Nu am reușit să am o viață organizată!"

Zicu consideră că ar fi ajuns la un nivel mult mai înalt în carieră dacă respecta 3 reguli de bază pentru o carieră de sportiv:
"Nu am reușit să am o viață organizată din punctul de vedere al alimentației, al felului în care mă hidratez și al celui în care mă odihnesc. Aceste trei lucruri dacă le-aș fi avut cum le-am avut după 27 de ani, cu siguranță că jucam la cluburi mult mai mari din Europa. Eu n-am băut, n-am fumat, dar nici n-am mâncat ce trebuie", a mai spus Ianis Zicu.
La ora actuală, Farul Constanța, echipa lui Ianis Zicu, se află pe locul 11 în Liga a 2-a, la 2 puncte sub zona playoff-ului pentru promovare.
Bundesliga
Bayern nu are milă de adversari! Bavarezii au demolat-o pe Bochum și sunt lideri în Bundesliga
ACUM 37 MINUTE