În contextul pandemiei de coronavirus, tatăl lui Vincenzo Iaquinta, Giuseppe se află într-o închisoare din Italia după ce a fost condamnat pentru că făcea parte din mafia calabreză denumită Ndrangheta. Vincenzo fusese și el judecat și a primit o pedeapsă pentru trafic de arme în luna octombrie a anului 2018, însă a recurs la apel și a reușit să scape de acuzațiile de pe numele său.
Vincenzo Iaquinta s-a arătat indignat de condițiile în care este ținut tatăl lui în închisoare pe timp de pandemie de coronavirus și a publicat pe contul personal de Instagram planul camerelor din penitenciarul cu pricina, fiind vizibil deranjat de regulile de disntațare social încălcate.
"Să presupunem că tatăl meu este nevinovat! Acesta este desenul unei celule din închisoarea Voghera! Cum trebuie să procedeze ca să respecte regulile de distanţare socială?", a fost mesajul lui Iaquinta.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 3 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 4 ORE