În aceeași echipă între 2013 și 2016, la PSG, Ibrahimovic și Cavani au format unul dintre cele mai periculoase atacuri ale ultimului deceniu. Pe teren, aceștia au părut mai mereu să se înțeleagă de minune, completându-se perfect, dar relația din afara dreptunghiului verde nu a fost niciodată una bună.
Cel puțin asta susține Michael Ciani, fostul fundaș central francez, care i-a fost coechipier lui Ibra la LA Galaxy. Suedezul i-a mărturisit acestuia că s-a simțit excelent la PSG, doar relația cu uruguayanul, pe care ajunsese să îl urască, stricând un "mariaj" altfel perfect.
"Dacă sunteți un apropiat al lui Cavani, Ibra nu vă va plăcea. Fie că sunteți cu Ibra, fie împotriva lui în acest caz. Mi-a spus că totul a fost bine cu Laurent Blanc la PSG, de fapt s-a simțit bine la Paris pe durata întregii șederi acolo. Singura persoană cu care nu s-a înțeles a fost Cavani. Mi-a spus că a urât în viața lui doar trei sau patru jucători, iar unul dintre ei era Cavani", a spus Ciani pentru RMC Sport.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE

Cavani, cuvinte de laudă pentru Ibrahimovic

Interesant este că, cel puțin la nivel declarativ, Cavani nu nutrește aceleași sentimente pentru suedez. După plecarea lui Zlatan din capitala Franței, vârful uruguayan a vorbit la superlativ despre fostul său coleg din ofensiva parizienilor.
"Cred că a înscris mai mult de 150 de goluri cât timp a evoluat pentru noi. E un mare jucător și am fost capabil să învăț o mulțime de lucruri de la el, atât timp când am fost colegi. I-am urmărit atitudinea pe teren, mereu e un mare războinic. Vă spun sincer, am fost foarte inspirat mereu de atitudinea sa: nu accepta niciodată înfrângerea, mintea lui era setată pe un singur obiectiv, să câștige", spunea Cavani într-un interviu pentru Stade2.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 9 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 10 ORE