Articol scris de Romeo Ene
Recent, Milan a fost eliminată din optimile Europa League de Manchester United.

Ibrahimovic vrea să continue la Milan în sezonul viitor

Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 16 MINUTE
‘’Sunt optimist cu privire la prelungirea contractului. Colegii mei sunt ca şi copiii mei. Aceasta este atmosfera pe care am creat-o și motivul pentru care ne descurcăm bine. Vreau să continui la Milano şi să facem un sezon mai bun anul următor, proiectul este unul foarte interesant.’’, a spus Zlatan, potrivitcalciomercato.
Ibrahimovic a anunţat recent faptul că va reveni la naţionala Suediei pentru partidele de la Campionatul European din această vară, iar suedezul simte că mai poate continua la cel mai înalt nivel şi din sezonul următor.Zlatan se simte din ce în ce mai mult liderul unui grup care îl urmărește cu cel mai mare respect și atenție.
Pe lângă acest lucru, nu vrea să rateze șansa de a reveni în Liga Campionilor alături de clubul care l-a răsfățat cel mai mult în lunga sa carieră.

Poziţia lui Milan

Rossonerii nu au nicio îndoială cu privire la calităţile atacantului suedez, iar prelungirea contractului pare doar o simplă formalitate. Paolo Maldini a vorbit și el cu Zlatan în ultimele zile pentru a face un bilanț al situației. Contractul este deja gata şi ar mai fi nevoie doar de semnăturile celor 2 părţi, semnături care ar putea veni chiar înainte de sfârşitul sezonului.
Directorul zonei tehnice i-a reiterat atacantului că alegerea este exclusiv a lui. Pentru că Zlatan vrea să fie competitiv la cel mai înalt nivel pentru a ajuta echipa și să bată record după record, acesta a ales să continue în Italia.
Din punct de vedere economic, Zlatan ar avea un salariu net de 7 milioane de euro, dar contractul său ar putea include anumite clauze în funcţie de numărul de jocuri pe care îl adună şi obiectivele echipei.
Rămâne de văzut care vor fi termenii contractului, însă un lucru este destul de clar, Zlatan va continua la AC Milan încă un sezon cel puţin.
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 36 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 8 ORE