Zlatan Ibrahimovic a acordat un interviu exclusiv pentru Dplay Suedia, parte a grupului Eurosport, după ce a revenit pe terenul de fotbal într-o partidă a celor de la Hammarby. Ibrahimovic a marcat și un gol pentru gruparea suedeză.
"Desigur că sunt îngrijorat de situație, primesc multe update-uri despre lucrurile care s-au întâmplat și se întâmplă. În același timp, nu cred că trebuie să oprim totul și că trebuie să continuăm să ne trăim viețile. Sunt alte lucruri care se întâmplă dar cu toții trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să respectăm situația"
Cel mai important lucru este sănătatea. Cu toată această situație din viața reală, cred că fotbalul și sportul sunt mai puțin importante și nu ar trebui să fie în gândurile noastre în primul rând. Când toată situația va fi în regulă, atunci cred că sportul ar trebui să fie adus în discuție. Din perspectiva mea nu am vreun răspuns. Nu știm nimic momentan. Sunt mulți oameni care spun multe lucruri și asta nu e suficient. Am vorbit cu clubul meu, sunt informat și comunicăm des. Este mai bine pentru mine să mă antrenez aici la Hammarby până am un răspuns oficial legat de ceea ce voi face. Când încep antrenamentele lui AC Milan, atunci mă voi întoarce acasă, desigur
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05

Ibrahimovic a marcat un gol în partida celor de la Hammarby

"Malmo m-a păcălit cu primul contract"

Zlatan Ibrahimovic a stârnit furia fanilor celor de la Malmo FF, primul său club, după ce a început asocierea cu Hammarby. Suporterii i-au distrus statuia din fața stadionului lui Malmo, însă atacantul lui Milan nu dă importanță acestui lucru.
"Nu m-am gândit prea mult la asta. Am vrut să ofer ceva înapoi Suediei. Oportunitea a venit la mine și am considerat că e o idee fantastică. Nu m-am gândit la alte lucruri, am primit șansa să învăț alte lucruri decât cele cu care sunt obișnuit. Lui Malmo FF i-am adus mai mult de 100 de milioane de coroane, așa că am făcut ceva bun și pentru ei, nu?" a spus Zlatan.
(Fanii lui Malmo) pot să facă ce vor. Pot să creadă ce vor. Am jucat pentru Malmo FF și am făcut ceea ce am făcut pentru echipa aceea chiar dacă nu am fost bine primit acolo și nu m-au dorit. Chiar dacă m-au păcălit la primul meu contract. Chiar dacă s-au întâmplat aceste lucruri, am ales să ajut clubul care mi-a fost împotrivă. Au câștigat 100 de milioane de coroane de pe urma mea, cu banii aceștia pot să construiască o echipă. Sentimentul meu e că am fost prea drăguț cu ei. O echipă care primește 100 de milioane de coroane? În aceste vremuri dificile sunt bani buni, nu? Ar trebui să-mi fie recunoscători. Nu am fost dorit, nu am fost acceptat, eram ultimul pe listă. Cei care știu situația, știu ce s-a întâmplat. Alții dau doar din gură. Când lucrurile merg împotriva lor, nu mai vorbesc. Așa sunt unii oameni, vor să fie totul ușor. Ei știu ce au făcut, ce le-am oferit
"Am ajutat-o pe Malmo în toți acești ani, am reprezentat clubul peste tot unde am mers. Acum sunt aici, o ajut pe Hammarby în toate modurile prin care pot să contribui cu tot ceea ce știu. E un alt tren care pleacă acum. Îmi plac provocările, îmi plac proiectele care pot să facă o diferență. A fost o posibilitate să fac asta, normal că am acceptat.
E trist (ce s-a întâmplat la Malmo). Cum spuneam, cei care mă cunosc nu ar fi făcut așa ceva pentru că ar fi fost recunoscători. Cei care vor atenție și să scrie presa despre ei o fac pentru că li se pare cool, însă e copilăresc. Nu suntem la acel nivel. Statuia reprezenta ceea ce reprezenta iar acum nu mai este însă acest lucru nu șterge istoria. Istoria mea rămâne pentru totdeauna" a mai spus Zlatan despre situație.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33