Cu Zlatan Ibrahimovic revenit în lot, dar pe banca de rezerve, Milan a început tare partida și a deschis scorul în minutul 25, prin Leao. Atacantul portughez a fost servit cu o pasă de Diaz și a ajuns la golul cu numărul 5 în sezonul actual din Serie A.Trupa lui Stefano Pioli a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 36, iar Kessie și-a asumat responsabilitatea. Mijlocașul ivorian a transformat penalty-ul, iar Milan a intrat cu 2-0 la vestiare.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Ibrahimovic și-a făcut apariția pe teren spre finalul partidei, în locul lui Leao, și a bifat primele minute după accidentarea care l-a ținut pe margine aproape două luni. Suedezul nu mai jucase din noiembrie, de la meciul cu Napoli. Înaintea partidei cu Torino, Zlatan Ibrahimovic și-a șocat colegii cu mișcările de la antrenament.
Liga Campionilor UEFA
AC Milan, decimată înainte de duelul cu Chelsea! 4 fotbaliști importanți sunt OUT până în 2023
IERI LA 16:24

Zlatan Ibrahimovic, antrenament fabulos la revenirea în lotul lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat în luna noiembrie a anului trecut, în meciul cu Napoli. Accidentarea a fost mai gravă decât se anticipa inițial, însă revenirea în lot s-a produs spectaculos, cum numai Ibra știe să facă. Suedezul nu a reușit să rupă plasa la meciul de ieri seară, dar s-a ocupat să-și uimească fanii și colegi la încălzirea de dinainte de meci. Suedezul a surprins cu mişcările acrobatice. A folosit unul dintre membrii staff-ului şi a lovit cu piciorul peste capul acestuia.
"Diavolul milanez" a acumulat 40 de puncte în cele 17 partide disputate, cu 4 mai mult decât Inter, care urmează să joace mâine pe terenul Romei.
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, ironic la adresa lui Ibrahimovic, după golul marcat de Haaland contra lui Dortmund
15/09/2022 LA 05:43
Serie A
O legendă a Milanului i-a sugerat lui Ibrahimovic să se retragă! Răspunsul fabulos al suedezului
14/09/2022 LA 13:12