Aflat în țara natală în timpul carantinei, Ibrahimovic a hotărât să profite de pauza din fotbal și a ieșit la plimbare cu bolidul său de 1,6 milioane de euro, pe care și l-a făcut cadou el însuși, anul trecut. Potrivit publicației suedeze Sport Bladet, atacantul lui AC Milan a fost oprit de poliție pe străzile din Stockholm pentru un control de rutină. Mirarea lui Zlatan a fost mare atunci când polițiștii l-au informat că talonul de înmatriculare expirase pe 30 martie.
"Înmatricularea mașinii expirase pe 30 martie. Poți conduce așa numai până la cel mai apropiat centru de inspecție tehnică.", a informat reprezentantul Agenției Suedeze de Transport.
Cupa Mondială FIFA
S-a născut la Madrid, dar va juca împotriva Spaniei la Cupa Mondială: "Nu mă simțeam acasă"
ACUM 36 MINUTE
În cazul lui Zlatan, ultima inspecție a fost realizată pe 23 martie, cu o săptămână înainte ca înmatricularea să expire. Ca urmare, suedezul va fi nevoit să plătească o amendă cuprinsă între 110 și 190 euro, sumă care nu prezintă vreo problemă, ținând cont de averea uriașă adunată din fotbal.

Mașinile luxoase, a doua pasiune după fotbal

Zlatan este unul dintre cei 499 de proprietari exclusivi ai modelului Ferrari Monza SP2, a cărui valoare este estimată la 1,6 milioane de euro. Fostul atacant de la Barca și Manchester United este recunoscut pentru pasiunea sa față de mașinile luxoase, atrăgând atenția de-a lungul carierei sale prin bolidurile cu care venea la antrenamente.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
ACUM 40 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Sadio Mane, mândru de naționala Senegalului! Reacția jucătorului după eliminarea de la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ