Zlatan are 38 de ani și ar alege cu sufletul Malmo, din orașul natal. Schalke, Milan și Napoli sunt formații care îl doresc și e posibil ca una dintre aceste echipe să obțină, în cele din urmă, semnătura starului nordic.
Totuși, fotbalistul care a cucerit 33 de trofee cu echipe din Suedia, Olanda, Spania, Italia, Anglia, Franța și Statele Unite continuă să păstreze misterul privind viitoarea destinație. Mai mult, îi induce pe fani pe piste false.
După ce acum aproximativ trei săptămâni a dat de înțeles că se va duce în La Liga, pentru ca apoi să se dovedească faptul că postarea sa era doar preambulul unei campanii publicitare, de această dată Ibra lasă de înțeles că se va întoarce în Suedia. Dar nu la Malmo, echipa de suflet, ci la Hammarby. O mutare care nu ar avea sens, evident, astfel că nu putem citi postarea lui Zlatan decât în cheia nevoii de atenție.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
Hammarby a terminat campionatul în Suedia pe locul 3, luptându-se până în ultima etapă pentru titlu. Echipa e antrenată de Stefan Billborn, iar vedeta este Nicola Durdic, fotbalist cu prezențe în Bundesliga.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33