Zlatan Ibrahimovic are un debut de sezon fabulos alături de AC Milan, care este lider în Serie A. Suedezul de 39 de ani a marcat 7 goluri în cele 5 meciuri în care a evoluat, printre care și o dublă în derby-ul cu Inter, arătând că pentru el cu adevărat vârsta reprezintă doar un număr.
În cursul acestei dimineți, Zlatan a postat un mesaj enigmatic pe contul său de Twitter alături de o fotografie în care era îmbrăcat în tricoul naționalei Suediei. Presa internațională a reacționat imediat, iar francezii de la L'Equipe au interpretat postarea starului suedez ca un semn că el se va întoarce la echipa națională.
"A trecut mult timp de când nu ne-am mai văzut!", a scris Zlatan deasupra fotografiei în care îmbrăca tricoul Suediei.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Zlatan Ibrahimovic a mai avut "tentative" de a reveni la națională

Zlatan Ibrahimovic s-a retras de la naționala Suediei după Campionatul European din Franța din 2016. De atunci însă, atacantul a mărturist în câteva rânduri că îi este dor de echipa națională, iar înainte de mondialul din Rusia din 2018 chiar a spus la un moment dat că sunt șanse mari să fie acolo.
Până la urmă revenirea nu s-a produs, dar acest lucru nu este exclus acum, forma în care se află și ambiția sa recomandându-l pentru a fi selecționat, dacă întradevăr își dorește acest lucru.
Totuși, Zlatan a mai avut în trecut acțiuni similare, prin care a dat impresia că va face un lucru, dar în esență scopul era atragerea atenției asupra unor colaborări de publicitate pe care el le avea. De altfel, presa suedeză este foarte sceptică privind revenirea lui Zlatan la națională, ținând cont de vârsta sa, dar și de episoadele din trecut:
"În Suedia, Zlatan este cunoscut că s-a "jucat de-a echipa națională". Pentru cei care nu știu, înainte de Cupa Mondială din 2018, când Zlatan era în MLS, el a petrecut câteva luni jucându-se cu revenirea la echipa națională pentru turneul final din Rusia. În cele din urmă, totul a fost realizat pentru a-și promova compania sa de pariuri. Zlatan însuși ne-a spus că „tocmai se juca” și a ignorat faptul că s-a jucat de fapt cu sentimentele poporului suedez. De aceea, nu cred că Zlatan va reveni la națională. Așa cum știm, are 39 de ani și poate folosi pauza pentru echipa națională pentru a intra într-o formă mai bună pentru sezonul de la Milan. De asemenea, „noua” echipă națională de după Zlatan a fost foarte concentrată pe grup, mai degrabă decât pe "vedete" și din informațiile mele, antrenorul a vorbit clar la început despre începerea unei noi ere fără Zlatan. Nu cred că este probabil ca Zlatan să fie chemat, personal mi-ar plăcea să-l văd chemat la Euro, dar ca întotdeauna când vine vorba despre Zlatan Ibrahimovic, oricât de puțin probabil este că va reveni, nu putem spune niciodată nu. Cu trei ani în urmă, a avut o accidentare care ar fi trebuit să-i încheie cariera, dar este încă aici și face ceea ce face.", a spus jurnalistul Siavoush Fallahi de la Eurosport Suedia.
Zlatan este cel mai bun marcator din istoria naționalei scandinave, marcând 62 de goluri în 116 partide. Ultimul meci jucat de Zlatan pentru prima reprezentativă a Suediei a fost meciul cu Belgia de la EURO 2016, pierdut de nordici cu 1-0.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03