Articol scris de Romeo Ene
Zlatan a fost generos cu colegii săi, oferind 2 assist-uri în meciurile cu Georgia şi Kosovo.

Ibrahimovic, revenire la naţională

Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
ACUM 9 ORE
Atacantul lui AC Milan a punctat la finalul partidei din Kosovo, câştigată de Suedia cu 3-0, faptul că este mulţumit de rolul său de pasator şi nu are nevoie de goluri înscrise.
"Le-am spus că nu trebuie să înscriu neapărat goluri, am înscris deja destule. Îi ajut pe colegii mei să înscrie, astfel încât să se apropie de palmaresul meu", a declarat Ibra pentru postul suedez C More, făcând aluzie la recordul său de goluri în tricoul Suediei, anume 62 de reuşite.
La două jocuri după întoarcerea la echipa națională, după ce s-a retras acum cinci ani, Ibrahimovic a spus că se simte ‘’mult mai bine” și mai conectat cu colegii săi.
"Cu cât trec mai multe zile, cu atât îi cunosc mai bine, atât pe teren, cât și în afara lui. Astăzi jocul a funcționat bine în general, nu doar eu și Isak", a spus el referindu-se la colegul său din atac.
Comparativ cu jocul anterior, o victorie la limită împotriva Georgiei (1-0), "Ibra" a vorbit despre un "joc bun", echipa fiind mai solidă și capabilă să-şi creeze mai multe ocazii de a marca.
Ibrahimovic s-a oferit să joace în amicalul de săptămâna viitoare împotriva Estoniei și a subliniat că este alături de echipa națională pentru a "oferi maximum", pentru că vrea să fie tratat "ca restul", indiferent de vârsta sa.
"Poate ajuta în orice fel dorește. Este foarte bine să-l ai pe teren", a declarat antrenorul suedez Jan "Janne" Andersson, "foarte mulțumit" de joc, deși consideră că victoria ar fi trebuit să fie la un scor mult mai mare.
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48