Ieri dimineață am avut confirmarea oficială că un procent important din acțiunile lui Hammarby au fost cumpărate de Zlatan Ibrahimovic. Richard von Yxkull, președintele grupării, aflat în Los Angeles, a salutat venirea starului suedez în boardul echipei, însă nu toată lumea a fost mulțumită de inițiativa lui Ibra.
Considerat un adevărat simbol la Malmo, unde a debutat, și unde a promis că se va întoarce pentru finalul carierei, Ibra a dezamăgit. Fanii îl văd un adevărat trădător, motiv pentru care i-au vandalizat statuia aflată în proximitatea stadionului lui Malmo.
În stilu-i caracteristic, atacantul nu pare afectat de acest demers și, în prima intervenție publică de după preluarea lui Hammarby, a vorbit la superlativ despre suporterii noii sale formații.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 4 ORE
"Hammarby este un club fantastic, cu suporteri pasionați și se bucură de un imens respect în Suedia. Întotdeauna mi-au plăcut clubul și fanii, sunt impresionat și de ce s-a realizat în ultimii ani. Mi se pare captivant să pot fi capabil să mă alătur unui asemenea proiect", a spus Ibrahimovic, conform hammarbyfotoboll.se.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 4 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 7 ORE