Zlatan Ibrahimovic este "nemuritor, așa cum este și Cristiano Ronaldo", potrivit fostului lor antrenor, Carlo Ancelotti. În vârstă de 39 de ani, Ibrahimovic este golgheterul din Serie A în acest început de sezon, cu opt reușite în doar șapte partide, cu doar un gol înscris din penalty. De partea cealaltă, Ronaldo este al doilea marcator din acest clasament, cu șase reușite, niciuna din lovitură de la 11 metri.
Ancelotti a mărturisit de curând că a fost tentat să creadă că Ibrahimovic își va încheia cariera în MLS la LA Galaxy în 2018, dar suedezul a contiuat să străluceasă în continuare, marcând 53 de goluri în 58 de meciuri în Statele Unite ale Americii și 20 în 29 de meciuri de la revenirea în Italia.

Carlo Ancelotti i-a comparat pe Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo

Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii,fără un jucător important înainte de optimile Mondialului
ACUM 19 MINUTE
"Când Ibra a mers în America să joace am crezut că e ultima lui aventură în fotbal. În schimb, el a înscris în atât de multe meciuri. Acum a revenit în Italia, am crezut iar că e sfârșitul pentru el și încă o dată ne surprinde, înscrie în fiecare duminică. Întrebați-l dacă l-am dorit la Napoli. E nemuritor, așa cum e și Cristiano Ronaldo. Să continui să joci este ușor, dar ei nu fac doar asta.
Ei mereu înscriu goluri, iar asta nu e deloc ușor. Nu trebuie să fii om de știință să-ți dai seama cum funcționează jucătorii ca ei. Milan are un nivel foarte bun, au rezultate, dar cred că le lipsește ceva ca să le pună probleme celor de la Juventus și Inter. În orice caz, acesta este un sezon straniu în Europa, văd câteva rezultate surprinzătoare. Orice se poate întâmpla", a spus Ancelotti pentru Sport Mediaset
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
IERI LA 12:11