Suedezul a anunțat recent că va deveni acționar la clubul din țara sa, Hammarby, decizie care a generat un adevărat scandal între el și fanii marii rivale, Malmo. Într-un interviu oferit pentru Gazzetta dello Sport, Zlatan s-a arătat deschis unei colaborări cu AC Milan, clubul pentru care a mai jucat și în urmă șapte sezoane. Jurnaliștii italieni susțin că oficialii lui AC Milan au luat deja în calcul transferul lui Ibrahimovic, iar decizia finală rămâne în mâinile suedezului:
Milano nu este al doilea meu oraș, este a doua mea casă. Am amintiri minunate acolo, alături de oameni în care am mare încredere. Îmi place stilul italienilor, sunt geniali. Întotdeauna am fost cu sufletul în Italia. Pot să joc până la 50 de ani, la același nivel. Dacă voi primi o ofertă stimulantă, cu siguranță voi accepta. De-abia am încheiat aventura din Los Angeles, unde m-am simțit fantastic. Mi-am dorit această experiență, iar acum sunt doi eroi în această lume: eu și Giuseppe Garibaldi.
https://i.eurosport.com/2019/11/29/2726431.jpg
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Atacantul de 38 de ani a avut numai cuvinte de laudă și pentru Sinisa Mihajlovic, antrenorul celor de la Bologna, unde s-a zvonit că Zlatan ar putea ajunge în această iarnă:
Este un prieten bun, o persoană excepțională. Oamenii ca el sunt rari în ziua de azi.
Cât despre alegerea sa, Ibra spune că trebuie să analizeze foarte bine variantele, lucru la care se pricepe de minune:
Îmi place când toate deciziile pornesc din creier. Nu poți să te descurci ca manager, sportiv sau antreprenor dacă nu ești capabil să înțelegi riscurile și oportunitățile. Îmi place să aleg, nu să fiu ales.
https://i.eurosport.com/2019/11/29/2726432.jpg
De-a lungul carierei, Ibrahimovic a evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. Ibrahimovic este liber de contract, după despărțirea de clubul din Los Angeles. 3,5 milioane de euro este cota de piață a suedezului cu 109 meciuri și 61 de goluri pentru naționala scandinavă.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53