”Voi merge la un club care trebuie să se întoarcă la a face performanțe și să își reînnoiască istoria. Ne vedem în Italia, în curând”, a afirmat Ibrahimovic.
Ibrahimovic este liber de contract după experiența sa din MLS cu LA Galaxy.
”Voi merge la un club care trebuie să se întoarcă la vremurile de glorie și care caută o bătălie cu toată lumea și tot”, a declarat suedezul pentru GQ Italia.
Fotbal
Diogo Jota, ratarea anului în meciul cu Crystal Palace! Salah, cu mâinile în cap în fața porții
ACUM 10 MINUTE
”Doar așa voi putea găsi motivația necesară să vă surprind din nou. Nu este vorba doar a alege o echipă, sunt și alți factori, inclusiv interesele familiei mele. Ne vedem în Italia, în curând”, a afirmat el.
”Sunt unii care joacă fotbal și alții care gândesc fotbalul. Când cineva inventează un nou stil de a juca fotbal, ceilalți pot doar urma. Îmi place să fac diferența. Nu vreau să fac doar unul sau două lucruri bune, vreau să le fac pe toate”, a afirmat Ibrahimovic.
https://i.eurosport.com/2019/11/14/2716788.jpg

Ibrahimovic: ”Sunt fericit că am avut experiența în SUA”

Zlatan a vorbit și despre perioada petrecută în MLS: ”Sunt foarte fericit că am avut experiența în SUA, mulți spun că nu mai puteam să joc, dar le-am arătat că pot face diferența”.
”La nivel tactic și tehnic, încă mai au de crescut aici. Aleargă, dar nu sunt obișnuiți pentru că toate sporturile americane implică folosirea mâinii”, a continuat el.
Fotbal
Sadio Mane deschide scorul pe Anfield în meciul cu Crystal Palace în etapa a 5-a
ACUM 14 MINUTE
Romanian Liga I
Mircea Rednic nu i-ar spune "nu" lui Dinamo, dar pune o condiție clară pentru a reveni în "Groapă"
ACUM 33 MINUTE