Site-ul thetbshop.com, dedicat microbiştilor scoţieni, a scos la vânzare o gamă de obiecte pe care sunt imprimate o poză cu Ianis şi declaraţia internaţionalului român, după ce acesta a reuşit dubla în victoria echipei Rangers din Europa League, contra grupării Braga.
Scoţienii au început deja să scoată bani folosind imaginea lui Ianis Hagi. Mijlocaşul român a ajuns la şapte apariţii în tricoul formaţiei Rangers. A marcat de trei ori şi a oferit o pasă de gol, iar suporterii vicecampioanei Scoţiei au fost cuceriţi de talentul fostului căpitan al echipei Viitorul.
"Ibrox baby" a fost mesajul transmis de Ianis, la finalul partidei, scor 3-2.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Căni, tricouri sau carcase de telefon pot si achiziţionate de pe site-ul scoţian contra sumelor 11 lire, 15 lire, respectiv 12 lire sterline.

Ianis Hagi, transfer definitiv la Rangers

Ianis Hagi e văzut deja ca fiind protagonistul celei mai bune mutări din istoria recentă a lui Rangers, iar oficialii au început deja demersurile pentru achiziționarea sa definitivă. În contractul de împrumut dintre Genk și formația lui Gerrard se specifică clar că, în măsura în care scoțienii vor dori, pot activa clauza de cumărare definitivă, pentru doar 5 milioane de euro. Deja mai multe formații din Premier League și-au manifestat interesul pentru a-l transfera, West Ham fiind dispusă să achite 8,5 milioane de euro. Doar că totul depinde de Glasgow, care mai mult ca sigur va activa clauza de transfer definitiv.
Partida retur, Braga - Rangers, din şaisprezecimile Europa League se va desfăşura pe Estádio Municipal de Braga, miercuri, de la ora 19:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23