Ajuns la 71 de ani, fostul mijlocaș, considerat cel mai mare jucător din istoria lui Central Cordoba, a căzut pradă unui hoț.
"Tatăl meu avea o bicicletă nouă. I s-au mai furat 4 biciclete înainte, dar fără a fi lovit. Acum este inconștient, la terapie intensivă, în comă indusă. Medicii au luat această decizie înainte de a ajunge eu la spital", a dezvăluit Bruno, fiul său pentru 5RTV.
"Trinche" se află încă în viață pentru că a avut norocul să fie descoperit foarte repede de un fost coechipier, Juan Carlos "Tate" Lescano. Cei doi stabiliseră să se întâlnească pentru a depăna aminitri. "Când am ajuns la locul respectiv, mi-am dat seama că era el. Am coborât din mașină și am început să îl strig "Trinche, Trinche. Era cu ochii deschiși, dar inconștient. A fost inconștient în tot timpul petrecut până la spital", a spus "Tate".
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 9 ORE

"Trinche", un fotbalist incredibil

O legendă în regiunea Santa Fe, "Trinche" a fost unul dintre idolii lui Maradona. Recent, "El Pibe d'Oro" i-a dăruit un tricou cu mesajul "Trinche, ai fost mai bun decât mine". Mulți specialiști din anii '70 consideră că Tomas Carlovich ar fi putut ajunge la un nivel incredibil, dar a fost atașat de regiunea în care s-a născut, pe care nu a vrut să o părăsească.
În momentul în care Maradona a ajuns la Newell's Old Boys, în 1993, pe finalul carierei, Maradona a fost numit la o conferință de presă de către un jurnalist "cel mai mare jucător". Replica lui Diego spune totul despre ce a însemnat "Trinche" pentru el. "Cel mai mare fotbalist a jucat deja în Rosario, numele lui e Carlovich".
Jose Pekerman, fost selecționer al Argentinei și al Columbiei, și-a arătat și el de-a lungul timpului respectul pentru "Trinche". "Este cel mai mare mijlocaș pe care l-am văzut jucând vreodată", a spus tehnicianul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 10 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 12 ORE