Articol scris de Andrei Bobeică
Lucescu continuă să fie contestat în Ucraina de nucleul dur al fanilor lui Dinamo Kiev, în ciuda rezultatelor bune pe care le are la echipă.
„Atmosfera pe stadion e grozavă. Fanii adevărați o susțin pe Dinamo Kiev. Iar cei care vor să demonstreze ceva sper să nu fie băgați în seamă de mister. Eu, unul, nu le dau importanță, mă interesează doar jocul echipei”, a declarat Surkis, conform Sport.ua.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 43 MINUTE

Mircea Lucescu, contestat în ciuda rezultatelor bune de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu continuă să fie criticat de ultrașii lui Dinamo Kiev, echipa pe care a preluat-o vara trecută. Antrenorul român a scris istorie pe banca marii rivale Șahtior Donețk, în perioada 2004-2016, motiv pentru care fanii înfocați din Kiev nu îl privesc cu ochi buni.
Cum în Ucraina accesul suporterilor pe stadioane este permis în număr limitat, ultrașii lui Dinamo au profitat de ocazie la ultimul meci pentru a-i cere demisia lui "Il Luce" în mod direct.
Astfel, fanii înrăiți ai lui Dinamo Kiev s-au poziționat la tribuna a doua, chiar vizavi de banca tehnică a lui Mircea Lucescu, și au început să protesteze împotriva tehnicianului român, cerându-i demisia.
Lucescu nu s-a arătat deloc afectat de mesajele lansate de fanii ucraineni și le-a răspuns elegant, salutându-i cu mâna.

Dinamo Kiev, rezultate foarte bune cu Lucescu pe bancă

Cu antrenorul român pe bancă, Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina, cu 4 puncte peste rivala Șahtior, după 17 etape. Echipa lui Mircea Lucescu tocmai s-a calificat în semifinalele Cupei Ucrainei și joacă, de asemenea, în optimile Europa League.
Dinamo Kiev joacă joi, pe teren propriu, prima manșă a optimilor Europa League contra lui Villarreal.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE